Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag
weening strafrechtadvocaten advocaten team 2023

Ik ben op zoek naar hulp bij

op zoek naar een strafrechtadvocaat voor uw strafzaak in hoensbroek, Utrecht, Maastricht?

Heeft u met spoed een strafrechtadvocaat nodig?

Door de omvang van ons kantoor is het in geval van spoed 24 uur per dag mogelijk te woord gestaan te worden door een strafrechtadvocaat. Bij spoedgevallen moet u denken aan een huiszoeking of doorzoeking van uw bedrijf door de politie of de FIOD of aan aanhouding door een opsporingsdienst.

Bel direct met een strafrechtadvocaat:

088 – 933 64 64

Wij werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen van twee jaar geleden. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u een (geringe) eigen bijdrage. In bepaalde gevallen kunt u die eigen bijdrage (terug) krijgen in het kader van bijzondere bijstand.

Bel direct met een strafrechtadvocaat:

088 – 933 64 64

Onze advocaten verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Bel direct met een strafrechtadvocaat:

088 – 933 64 64

Met onze kantoren in Utrecht en Maastricht verlenen wij rechtsbijstand door heel Nederland. Vanuit ons centrale kantoor in Utrecht kan een strafrechtadvocaat van u snel bezoeken. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging voor strafrechtadvocaten: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Strafrechtadvocaten in Utrecht met een missie

Weening Strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor, onder meer gevestigd in Utrecht. De strafrechtadvocaten van het kantoor onderscheiden zich door betrokkenheid en gedrevenheid. Daarnaast beschikken onze advocaten over juridische diepgang, waardoor zij garant staan voor een gedegen verdediging.

Mr. Weening heeft jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur. Als laatste stagiaire van mr. Max Moszkowicz sr. leerde hij wat nodig was om een goede strafrechtadvocaat te worden. Die kennis wordt sinds 2004 doorgegeven aan jonge strafrechtadvocaten. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een gerenommeerd strafrechtkantoor met strafrechtadvocaten die de kantoorvisie onderschrijven. Daarbij staat het belang van cliënt staat voorop, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Momenteel bestaat het team uit 9 strafrechtadvocaten met kantoren in Maastricht en Utrecht.

Weening Strafrechtadvocaten behandelt uitsluitend strafzaken. Hierdoor zijn de advocaten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Tijdens het wekelijks kantooroverleg worden zaken door de behandelend strafrechtadvocaat besproken met de kantoorgenoten. Dat brengt met zich mee dat de belangen van onze cliënten door een competente strafrechtadvocaat behartigd worden, ondersteund door een team van strafrechtspecialisten. De advocaten hebben ruime ervaring, ook in spraakmakende strafzaken. Of u nu verdacht wordt van winkeldiefstal of van doodslag, in elke zaak zien wij het belang van een goede verdediging.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. →

Actueel

1. Weening Strafrechtadvocaten Utrecht

2. Een strafrecht advocaat voor al uw strafzaken in utrecht

3. Weening Strafrechtadvocaten - advocaten kantoor dat enkel strafrecht behandelt in Utrecht.​

Bent u opzoek naar de beste strafrecht advocaat kantoor in strafrecht advocaat Utrecht? Wij zijn een team van deskundige strafrecht advocaten die u volledig bij kan staan.Weening Strafrechtadvocaten is een ervarende strafrecht kantoor met meer dan 25 jaar ervaring gevestigd in advocatenkantoor Utrecht aan de Jankerhof 15, 3512BL Utrecht.Het advocatenkantoor Weening Strafrechtadvocaten valt onder bekende strafrechtadvocaten die keer op keer in de media komen.Als strafrecht advocaten kantoor werken wij door heel Nederland. Indien u nou een strafrecht advocaat in strafrechtadvocaat Utrecht zoekt of een strafrecht advocaat in Soest? Wij zijn een flexibele strafrechtadvocaten kantoor.De strafrecht advocaat(en) van Weening Strafrechtadvocaten staan verdachten in geheel Vianen bij.Strafrechtadvocaat in Utrecht staan verdachten bij in strafzaken.De beste strafrechtadvocaat Utrecht is transparant en duidelijk. Beste advocatenkantoren van Nederland onderscheiden zich door duidelijke taal. Ingewikkelde dossiers worden helder met u doorgenomen.