Erik Maessen strafrechtadvocaat

beste cassatie advocaat

maessen advocaat

Erik Maessen strafrechtadvocaat

beste advocaat cassatie strafrecht

cassatie strafrecht advocaat

cassatieadvocaat

beroep in cassatie instellen advocaat

cassatie instellen advocaat

erik maessen advocaat

cassatie gaan advocaat

“ Ik verkoop geen onzin; niet aan de rechtbank en ook niet aan cliënten. ”

Erik Maessen studeerde Nederlands recht in Tilburg. Gedurende zijn studie was hij werkzaam bij het ressortsparket s’-Hertogenbosch. Na zijn beëdiging in 2001 werkte hij 6 jaar bij advocatenkantoor Moszkowicz te Maastricht. Hierna werkte hij enkele jaren bij Weening Strafrechtadvocaten en Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten. Sinds 1 juni 2021 maakt hij weer deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Erik Maessen beschikt over uitgebreide juridische kennis. Zijn parate kennis van wet en jurisprudentie maken hem een gedegen advocaat. Dit maakt hij ten gelde in zijn pleidooien en cassatieschrifturen. Reden waarom hij sinds april 2012 lid is van Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken.

Erik Maessen strafrechtadvocaat in de media met actuele strafzaken
Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Erik Maessen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

Cassatie

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?