Strafrecht advocaat Utrecht

Welkom bij Weening Strafrechtadvocaten voor de beste strafrecht advocaat Utrecht. Ons team van ervaren en deskundige advocaten is toegewijd aan het bieden van volledige ondersteuning en begeleiding tijdens uw strafzaak. Met meer dan 25 jaar ervaring bedienen we de gemeenschap vanuit onze prominente locatie aan het Servaasbolwerk 14, 3512 NK Utrecht.

Ons team van flexibele strafrechtadvocaten werkt in heel Nederland. Als u dus op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Utrecht, Soest of zelfs Vianen, kunnen wij u helpen. Onze advocaten zijn zeer bekwaam en deskundig in het geven van juridisch advies en vertegenwoordiging in strafzaken.

We onderscheiden ons door te communiceren in duidelijke taal en het omgaan met gecompliceerde zaken op een begrijpelijke manier. Als de beste strafrecht advocaat in Utrecht streven we naar transparantie en duidelijkheid, zodat u uw zaak met vertrouwen aan ons kunt toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij uw juridische probleem.

1. Weening Strafrechtadvocaten Utrecht

2. Een strafrecht advocaat voor al uw strafzaken in utrecht

3. Weening Strafrechtadvocaten - advocaten kantoor dat enkel strafrecht behandelt in Utrecht.​

Wij zijn strafrecht advocaten Utrecht en zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen. We zullen ervoor zorgen dat uw stem gehoord wordt.

Ik ben op zoek naar hulp bij

Bent u momenteel op zoek naar een gerenommeerd advocatenkantoor in Utrecht, Nieuwegein of Bilthoven om u bij te staan in uw strafrechtelijke kwestie? Dan kunt u bij ons terecht met al uw vragen en zorgen. Wij begrijpen hoe overweldigend en onduidelijk een strafzaak kan zijn en daarom bieden wij u graag de professionele en persoonlijke begeleiding die u nodig heeft.

Onze specialistische advocaten hebben ruime ervaring in het beschermen van de rechten van onze cliënten in strafrechtzaken. We zullen rustig de tijd nemen om uw zaak te begrijpen en om u vakkundig advies te geven over de beste strategie om tot een succesvolle oplossing te komen.

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw zaak verder te bespreken. Onze toegewijde en ervaren professionals zullen er alles aan doen om u te helpen uw zaak met vertrouwen en zekerheid tegemoet te treden.

Bij ons kunt u vertrouwen op snel en professioneel advies van ervaren strafrechtadvocaten. Wij begrijpen dat spoedeisende zaken vragen om snelle actie. Daarom staan wij 24 uur per dag voor u klaar om u bij te staan en te adviseren in geval van bijvoorbeeld een huiszoeking, doorzoeking van uw bedrijf of aanhouding door een opsporingsdienst zoals de politie of de FIOD. Ons team van advocaten heeft ruime ervaring met alle aspecten van het strafrecht en wij zijn er om u te helpen. U kunt op ons vertrouwen voor deskundig advies en juridische ondersteuning, zowel in de avonduren als tijdens weekends.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64
of stuur een email »

U kunt ook gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel bekend als pro deo advocaat. Dit kan afhankelijk zijn van uw inkomen en vermogen van twee jaar geleden. Hierop wordt uw aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand beoordeeld. In het geval dat u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, hoeft u slechts een geringe eigen bijdrage te betalen. In sommige gevallen is het mogelijk om deze eigen bijdrage terug te krijgen in de vorm van bijzondere bijstand.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64
of stuur een email »

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Nederland en zijn er trots op dat onze advocaten zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Orde van Advocaten als de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, wat getuigt van onze toewijding aan de hoogste professionele normen. Vanuit ons engagement voor onze cliënten, hebben wij het voorrecht om hen te voorzien van de beste juridische vertegenwoordiging in alle aangelegenheden waarin zij geconfronteerd worden met juridische kwesties die hun persoonlijke of zakelijke leven betreffen. Wij zien het als onze plicht om ons voor hen in te zetten en dienstverlening van het hoogste kaliber te bieden.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64
of stuur een email »

Strafrecht advocaten Utrecht met een missie

Weening Strafrechtadvocaten, strafrecht advocaat Utrecht is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich volledig richt op strafzaken. Het kantoor onderscheidt zich door de grote betrokkenheid en gedrevenheid van de advocaten. De advocaten van het kantoor zijn allemaal gespecialiseerd in strafrecht en zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Het kantoor staat onder leiding van Mr. Weening, die jarenlange ervaring heeft in de strafrechtadvocatuur. Hij staat bekend als een competente strafrechtadvocaat die altijd het belang van de cliënt vooropstelt. Het kantoor beschikt over een deskundig team van advocaten dat wekelijks overleg voert over lopende zaken. Hierdoor kunnen zij de belangen van hun cliënten altijd op de beste manier behartigen.

Of u nu verdacht wordt van een kleine diefstal of van een ernstig misdrijf, bij Weening Strafrechtadvocaten bent u verzekerd van een gedegen verdediging. Het kantoor is betrokken bij spraakmakende strafzaken, wat getuigt van de erkenning van hun grote kwaliteit en deskundigheid op het gebied van strafrecht.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Utrecht »

Ik zoek een strafrecht advocaat Utrecht

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste advocaat voor uw strafzaak cruciaal is. Daarom bieden wij u de expertise van een deskundige strafrecht advocaat in Utrecht. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we alleen werken op gebieden waarin we gespecialiseerd zijn. Onze toewijding aan de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening stelt ons in staat om elke zaak zorgvuldig en professioneel te behandelen. Wij zijn er om u te adviseren en te begeleiden in uw juridische proces, zodat u met vertrouwen vooruit kunt kijken.

Expertise

Onze advocaten zijn betrouwbare experts in het strafrecht die zowel personen als bedrijven kunnen bijstaan. Wij garanderen onze uitgebreide kennis en ervaring in het strafrecht. Weening strafrechtadvocaten biedt op een professionele en integere manier de volgende expertise aan.

Criminele organisatie advocaat

Een criminele organisatie is een groep mensen die samen misdrijven pleegt.

Lees verder »

Diefstal advocaat

Als iets gestolen is of als er is ingebroken zonder dreiging of geweld, kan een kleine misdaad zijn.

Lees verder »

Drugs advocaat

Drugsbezit is verboden voor zowel soft- als harddrugs. Handel, productie en smokkel zijn ook verboden.

Lees verder »

Economisch strafrecht advocaat

Hiermee worden de strafbare feiten bedoeld die zijn opgenomen in de Wet op de Economische Delicten (WED).

Lees verder »

Fiscaal strafrecht advocaat

Bij ernstige onregelmatigheden zoals fraude, kan fiscaal strafrecht van toepassing zijn.

Lees verder »

Fraude en witwassen advocaat

Witwassen is het verbergen van de illegale herkomst van geld uit verschillende soorten fraude.

Lees verder »

Geweld advocaat

Openlijke geweldpleging is groepsgeweld tegen personen of goederen.

Lees verder »

Mensenhandel advocaat

Uitbuiten van mensen voor persoonlijk gewin door middel van dwang, fraude, misleiding, geweld of machtsmisbruik.

Lees verder »

Moord & Doodslag advocaat

Moord is het opzettelijk beroven van iemands leven met voorbedachte raad. Anders is het doodslag.

Lees verder »

Ondernemingsstrafrecht advocaat

Strafzaken voor bedrijven en hun medewerkers, milieustrafzaken, fiscale en fraude- en corruptiezaken.

Lees verder »

Terrorisme advocaat

Terroristische misdrijven zijn misdrijven die gepleegd zijn met een terroristisch oogmerk.

Lees verder »

Uitingsdelicten advocaat

Overtredingen zoals verbale beledigingen, aanzetten tot haat en discriminatie, aanzetten tot geweld etc.

Lees verder »

Verkeersstrafrecht advocaat

Serieuze verkeers- en snelheidsovertredingen kunnen strafrechtelijke consequenties hebben.

Lees verder »

Wapens & munitie advocaat

Verbiedt het bezit van bepaalde wapens, inclusief het dragen, vervaardigen en overdragen ervan.

Lees verder »

Zeden advocaat

Seksueel misbruik, kindermisbruik en voorbereidende handelingen, zijn vormen van misdrijven.

Lees verder »

Actueel