Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

“ Gedegen voorwerk kan allesbepalend zijn. ”

Na het atheneum te Sittard, studeerde mr. Bo te Baerts Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Nog tijdens haar bachelor gaf zij blijk van haar pleitvaardigheden door het winnen van de Nationale Requireerwedstrijd. Met een cum laude cijferlijst voor zowel de Master Strafrecht als de Master Privaatrecht, heeft zij brede juridische kennis.

Tijdens haar studie heeft Bo op uiteenlopende gebieden praktijkervaring opgedaan. Zo maakte zij gedurende twee jaar deel uit van het bestuur van de rechtenfaculteit. Verder heeft Bo deelgenomen aan Summercourt, een masterclass door de rechterlijke macht, het Openbaar Ministerie en de politie, bedoeld voor een selecte groep getalenteerde studenten. Naast een stage bij het OM in Maastricht en Amsterdam, heeft zij stage gelopen bij advocatenkantoren in binnen- en buitenland. Deze uiteenlopende ervaring maakt dat zij verschillende invalshoeken bij haar juridisch advies kan betrekken.

Na haar student-stage bij Weening Strafrechtadvocaten kreeg zij nog tijdens haar studie een baan aangeboden als juridisch medewerker. Bo ondersteunt de advocaten in de praktijk door onderzoek te doen naar juridische vraagstukken.

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Direct contact met een advocaat?

Bo te Baerts is een strafrechtadvocaat die grote strafzaken bijstaan.

Bo te Baerts is sinds 2020 een strafrechtadvocaat.

Bo te Baerts profielfoto

Send this to a friend