Bo te Baerts

- STRAFRECHTADVOCAAT -

Bo te Baerts strafrechtadvocaat

Bo te Baerts strafrechtadvocaat profielfoto - Weening Strafrechtadvocaten
“ Oog voor detail kan allesbepalend zijn. ”
“Oog voor detail kan allesbepalend zijn.”

Na het atheneum te Sittard, studeerde mr. Bo te Baerts Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Nog tijdens haar bachelor gaf zij blijk van haar pleitvaardigheden door het winnen van de Nationale Requireerwedstrijd. Met een cum laude cijferlijst voor zowel de Master Strafrecht als de Master Privaatrecht, heeft zij brede juridische kennis.

Tijdens haar studie heeft Bo op uiteenlopende gebieden praktijkervaring opgedaan. Zo maakte zij gedurende twee jaar deel uit van het bestuur van de rechtenfaculteit. Verder heeft Bo deelgenomen aan Summercourt, een masterclass door de rechterlijke macht, het Openbaar Ministerie en de politie, bedoeld voor een selecte groep getalenteerde studenten. Naast een stage bij het OM in Maastricht en Amsterdam, heeft zij stage gelopen bij advocatenkantoren in binnen- en buitenland. Deze uiteenlopende ervaring maakt dat zij verschillende invalshoeken bij haar juridisch advies kan betrekken.

Na haar student-stage bij Weening Strafrechtadvocaten kreeg zij nog tijdens haar studie een baan aangeboden.

Hoogtepunt
strafrechtadvocaat

Talen
Bo te Baerts
strafrechtadvocaat
in de media met actuele strafzaken
Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
Binnenkort online.