Tommy Straten

- STRAFRECHTADVOCAAT -

Tommy Straten strafrechtadvocaat

Tommy Straten strafrechtadvocaat profielfoto - Weening Strafrechtadvocaten
“ Ik sta achter de schermen klaar
om uw rechten te verdedigen. ”
“Ik sta achter de schermen klaar
om uw rechten te verdedigen.”

Mr. Tommy Straten studeerde met genoegen af aan de Universiteit van Tilburg. Naast de master strafrecht voltooide hij ook de privaatrechtelijke studierichting. Hij rondde de bachelorfase van zijn studie cum laude af en nam deel aan het Top Class traject van de Faculteit Rechtsgeleerdheid, een programma voor excellente studenten. Praktijkervaring deed hij op tijdens een stage bij het Ressortsparket van het Openbaar Ministerie in Arnhem.

Sinds 2017 maakt mr. Straten deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten, eerder als wetenschappelijk medewerker en sinds 2021 als strafrechtadvocaat. Met zijn wetenschappelijke benadering ondersteunt hij de andere strafrechtadvocaten en draagt hij bij aan de juridische diepgang in grote en ingewikkelde strafzaken. Deze rol sluit uitstekend aan bij zijn bijzondere belangstelling voor complexe juridische materie. Ook in cassatiezaken bij de Hoge Raad levert hij met zijn wetenschappelijke inbreng een belangrijke bijdrage. Door zijn strafrechtelijke en privaatrechtelijke achtergrond is hij bovendien in staat om met een brede blik naar ontnemingszaken en ingewikkelde vorderingen van benadeelde partijen te kijken.

Hoogtepunt
strafrechtadvocaat

Lidmaatschap
strafrechtadvocaat

Talen
Tommy Straten
strafrechtadvocaat
in de media met actuele strafzaken
Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
Wordt binnenkort aangevuld.