advocaat strafrecht tommy straten

utrecht strafrecht advocaat

tommy straten strafrechtadvocaat

strafrechtadvocaat maastricht

Serge Weening strafrechtadvocaat

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

“ Ik sta achter de schermen klaar om uw rechten te verdedigen. ”

Mr. Tommy Straten studeerde met genoegen af aan de Universiteit van Tilburg. Naast de master strafrecht voltooide hij ook de privaatrechtelijke studierichting. Hij rondde de bachelorfase van zijn studie cum laude af en nam deel aan het Top Class traject van de Faculteit Rechtsgeleerdheid, een programma voor excellente studenten. Praktijkervaring deed hij op tijdens een stage bij het Ressortsparket van het Openbaar Ministerie in Arnhem.

Sinds 2017 maakt mr. Straten deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten, eerder als wetenschappelijk medewerker en sinds 2021 als strafrechtadvocaat. Met zijn wetenschappelijke benadering ondersteunt hij de andere strafrechtadvocaten en draagt hij bij aan de juridische diepgang in grote en ingewikkelde strafzaken. Deze rol sluit uitstekend aan bij zijn bijzondere belangstelling voor complexe juridische materie. Ook in cassatiezaken bij de Hoge Raad levert hij met zijn wetenschappelijke inbreng een belangrijke bijdrage. Door zijn strafrechtelijke en privaatrechtelijke achtergrond is hij bovendien in staat om met een brede blik naar ontnemingszaken en ingewikkelde vorderingen van benadeelde partijen te kijken.

Tommy Straten strafrechtadvocaat in de media
met actuele strafzaken

Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Tommy Straten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

  • Wordt nog aangevuld..

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?