stijn van merm strafrecht advocaat

advocaat strafrecht van merm

fiscaal strafrecht advocaat

jeugdstrafrecht advocaat

vreemdelingen strafrecht

Serge Weening strafrechtadvocaat

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

“ U staat er niet alleen voor. ”

Stijn van Merm is in 2019 cum laude strafrechtelijk afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft hij zich toegelegd op het bestuurlijke sanctierecht, wat onder meer tot uitdrukking is gekomen in zijn masterscriptie over de initiatiefwet tot het verbieden van ‘Outlaw Motorcycle Gangs’.

De passie van Stijn van Merm ligt bij de strafrechtadvocatuur. Hij heeft reeds tijdens zijn studie stages gelopen bij gerenommeerde advocatenkantoren, waaronder Anker en Anker Strafrechtadvocaten. Ook heeft hij een stage gelopen bij het Openbaar Ministerie. Dat gecombineerd met zijn werkzaamheden als griffier in strafzaken bij de Rechtbank Gelderland maakt dat hij zaken ook vanuit een ander perspectief kan beoordelen.

Daarnaast heeft hij zich – als werkstudent bij Dirkzwager Legal & Tax – onder meer bezig gehouden met zaken omtrent de sluiting van drugspanden, alsook bestuurlijke boetes en de Wet Bibob. Daar heeft hij de affiniteit ontwikkeld voor vraagstukken waarbij het strafrecht en het bestuursrecht samenkomen.

Als student nam Stijn van Merm deel aan het talentenprogramma Summercourt en won hij in 2017 de Nationale Studenten Strafpleitcompetitie.

Sinds september 2019 maakt Stijn van Merm deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten waar hij in januari 2020 beëdigd werd als advocaat-stagiair.

Stijn van Merm strafrechtadvocaat in de media
met actuele strafzaken

Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Stijn van Merm heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?