Nathalie Godding strafrechtadvocaat

advocaat nathalie godding

detentierecht advocaat

Serge Weening strafrechtadvocaat

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

‘’ Opgeven is voor mij geen optie. ’’

Mw. mr. Nathalie Godding heeft in 2019 de master strafrecht aan de universiteit van Maastricht afgerond met een 8 gemiddeld. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het gezondheidsrecht. In haar masterscripties heeft zij onderzoek gedaan naar (internationale) privacy- en gezondheidsrechtelijke aspecten binnen het strafrecht.

Al tijdens haar studie heeft mr. Godding brede praktijkervaring opgedaan in zowel het strafrecht als het civiele recht. Zij is begonnen als griffier bij de Rechtbank Limburg. Later heeft zij diverse stages gelopen bij gerenommeerde advocatenkantoren, waaronder Spong Advocaten in Amsterdam. Zij is haar carrière begonnen bij Van Berge Henegouwen Advocaten. Daar heeft zij ruim twee jaar praktijkervaring opgedaan in de meest uiteenlopende strafzaken en zich voorts gespecialiseerd in het detentierecht. Door deze praktijkervaring is mr. Godding breed georiënteerd en weet zij een zaak vanuit meerdere invalshoeken te beoordelen.

Sinds december 2022 maakt Nathalie Godding onderdeel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Nathalie Godding strafrechtadvocaat in de media
met actuele strafzaken

Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Nathalie Godding heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

  • Binnenkort online

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?