Serge Weening strafrechtadvocaat

weening advocaten

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

“ Het gaat mij niet om wat u heeft gedaan, maar of het bewezen kan worden. ”

Na zijn studie strafrecht aan de Universiteit van Maastricht (2003) legde Serge Weening de basis voor zijn carrière in de strafrechtadvocatuur bij mr. Max Moszkowicz sr. Als laatste advocaat-stagiair van de grote meester leerde hij er de fijne kneepjes van het vak. Hij deed een aantal jaren ervaring op in een grote diversiteit in strafzaken, waarna hij zijn kennis verbreedde door het volgen van de specialisatieopleiding strafrecht (2010) bij het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen dat deel uitmaakt van de Universiteit Utrecht.

In de loop der jaren is hij als strafrechtadvocaat betrokken geweest bij veel grote strafzaken door heel Nederland. Hij heeft ruime ervaring met de verdediging van verdachten in “moordzaken” en hij heeft bijzondere expertise op het gebied van terrorisme.

Mr. Weening heeft tevens affiniteit met vastgoed- en ondernemingsstrafrecht. Hij heeft regelmatig opgetreden voor ondernemers in fraudezaken en ambtenaren die verdacht werden van corruptie. Omdat hij veel waarde hecht aan juridische diepgang volgde hij in 2018 de Leergang Financieel en Economisch Strafrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Mr. Weening deelt zijn ervaring binnen kantoor en heeft de afgelopen jaren als patroon verschillende veelbelovende jonge strafrechtadvocaten begeleid. Daarnaast verzorgt hij regelmatig cursussen en lezingen voor andere strafrechtadvocaten.

Sinds 2022 is mr. Weening raadsheer-plaatsvervanger bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Uit ervaring weet hij dus hoe een rechterlijk oordeel wordt gevormd en kan hij zich verplaatsen in de rechter. Die ervaring neemt mr. Weening mee bij het bepalen van de verdedigingsstrategie, waardoor in iedere zaak een optimale verdediging gevoerd kan worden.

Serge Weening strafrechtadvocaat in de media met actuele strafzaken
Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Serge Weening heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?