Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

1. Cassatiedesk openbaar ministerie

cassatie in belang der wet

cassatie hoger beroep

cassatie advocaat strafrecht

cassatieadvocaat

cassatie hoge raad

cassatie gronden

cassatie termijn

advocaat weekend

2. een strafrecht advocaat voor uw cassatie zaak

cassatiedesk openbaar ministerie cassatie

ressortsparket den haag

digitaal procederen

De cassatiedesk!
openbaar ministerie

Laat uw strafzaak nog eens kritisch bekijken door ons team van cassatiespecialisten.
Als er iets in zit, halen wij het eruit!

Weening Strafrechtadvocaten beschikt als enige advocatenkantoor in Nederland over een cassatiedesk: een afdeling waar onze gespecialiseerde cassatieadvocaten zich bezighouden met cassatiezaken bij de Hoge Raad. Wij behandelen alleen cassatiezaken in het strafrecht.

Wanneer u uw zaak aanmeldt bij onze cassatiedesk, wordt deze grondig doorgenomen door een van onze specialisten. Daarmee krijgt u een deskundige, realistische en betrouwbare blik op uw zaak. Daarna zal uw zaak binnen het team van cassatieadvocaten worden besproken. Op die manier wordt uw zaak vanuit meerdere invalshoeken belicht. Indien uw zaak zich naar onze inschatting leent voor het indienen van cassatiemiddelen, worden deze middelen door twee in cassatie gespecialiseerde advocaten opgesteld. Beide advocaten zullen samen de best mogelijke uitkomst uit uw zaak halen.

Lees ook: Cassatie bij de Hoge Raad →

Uniek aan de cassatiedesk is dat wij voor een vast tarief kijken of uw strafzaak zich leent voor het indienen van een cassatieschriftuur bij de Hoge Raad. Daarnaast overleggen de advocaten van de cassatiedesk wekelijks over lopende zaken, zodat uw zaak altijd aandacht krijgt van een volledig team van cassatiespecialisten. Tevens zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en rechtspraak. Twee advocaten van de cassatiedesk zijn lid van dé vereniging van cassatiespecialisten van Nederland: de VCAS. Onze cassatieadvocaten hebben in hun jarenlange ervaring reeds talloze geslaagde cassatiemiddelen ingediend.

Cassatie advocaten

Erik Maessen

STRAFRECHTADVOCAAT

Stijn van Merm

STRAFRECHTADVOCAAT

Tommy Straten

STRAFRECHTADVOCAAT

Verdachte?

Bent u het oneens met een uitspraak van de strafrechter en wilt u beroep in cassatie instellen? Schakel dan onze cassatiedesk in. Wij kijken voor u naar de mogelijkheden in de cassatiefase. Een eerste intakegesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ook voor advocaten!

Bent u zelf advocaat en heeft u een cliënt die graag beroep in cassatie wil instellen, maar doet u zelf geen cassatiezaken? Schakel dan onze gespecialiseerde cassatiedesk in! Zij kijken voor uw cliënt naar de mogelijkheden in de cassatiefase. Mocht een terug(ver)wijzing volgen naar een feitelijke instantie, dan kunt u de zaak uiteraard zelf weer oppakken. Daarover worden met u en met cliënt vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

Indien u regelmatig strafzaken aan ons doorverwijst, dan is het mogelijk om een voor u gunstige regeling met ons te treffen. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Erik Maessen.

Kosten

Uiteraard staat onze cassatiedesk verdachten bij op basis van een toevoeging. In de volksmond wordt dit ook wel ‘pro deo’ genoemd. Indien u hiervoor in aanmerking komt, bent u slechts een eigen bijdrage verschuldigd. De overige kosten worden voor u betaald door de Raad voor Rechtsbijstand.

Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging? Dan kunnen wij u een aantrekkelijk vast tarief van € 750,- excl. BTW voor de werkzaamheden van de cassatiedesk aanbieden. Voor dit tarief duiken wij in uw strafdossier en kijken wij naar alle mogelijkheden in de cassatiefase. Mochten er naar ons professionele oordeel mogelijkheden bestaan om cassatiemiddelen in te dienen, dan zullen wij hierover contact met u opnemen. Wij zullen dan een aanvullende prijsafspraak met u maken, waarin het reeds betaalde bedrag van € 750,- uiteraard wordt verrekend.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in voor onmiddellijke deskundige bijstand van een strafrechtadvocaat.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Veilig: uw bericht wordt versleuteld verzonden