Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Sjanneke de Crom

sjanneke de crom strafrechtadvocaat

donny m advocaat

advocate donny m

beste strafrechtadvocaat 2021

“ Wie vecht kan verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren. Samen met u ga ik de strijd aan! ”

Sjanneke de Crom heeft een gedeelte van haar studie rechtsgeleerdheid in Londen gedaan en studeerde met een 8 strafrechtelijk af aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar Master Strafrecht is zij werkzaam geweest als ondersteunend onderzoeker van de vakgroep Strafrecht en Criminologie.

Mw. mr. de Crom is sinds 2013 werkzaam bij Weening Strafrechtadvocaten en werd in 2017 verkozen tot aanstormend strafrecht talent van Limburg door ‘De Beste Advocaat van Nederland‘.

Naast alle commune strafzaken is mw. mr. De Crom ook gespecialiseerd in artikel 13b Opiumwet bezwaarschriftprocedures. Dit zijn procedures tegen de gemeente wanneer de burgemeester gebruik maakt van de bevoegdheid tot het sluiten van woningen of lokalen bij het aantreffen van verdovende middelen. De Crom heeft in meerdere zaken succesvol geprocedeerd tot aan de hoogste rechter, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Ook vecht Sjanneke de Crom voor de belangen en rechten van levenslanggestraften in Nederland. In die hoedanigheid is zij lid van het Forum Levenslang.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Sjanneke de Crom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Sjanneke de Crom
strafrechtadvocaat
in de media met actuele strafzaken
Interview met Sjanneke de Crom

“Overal zit een verhaal achter en dingen zijn niet altijd zoals ze lijken.” Mr. Sjanneke de Crom, onder andere bekend van grote zaken als de