strafrechtadvocaat sjanneke de crom

sjanneke de crom strafrechtadvocaat

beste strafrechtadvocaat 2023

beste drugs advocaat

artikel b opiumwet bezwaarschriftprocedures

Serge Weening strafrechtadvocaat

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

“ Wie vecht kan verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren. Samen met u ga ik de strijd aan! ”

Sjanneke de Crom heeft een gedeelte van haar studie rechtsgeleerdheid in Londen gedaan en studeerde met een 8 strafrechtelijk af aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar Master Strafrecht is zij werkzaam geweest als ondersteunend onderzoeker van de vakgroep Strafrecht en Criminologie.

Mw. mr. de Crom is sinds 2013 werkzaam bij Weening Strafrechtadvocaten en werd in 2017 verkozen tot aanstormend strafrecht talent van Limburg door ‘De Beste Advocaat van Nederland‘.

Naast alle commune strafzaken is mw. mr. De Crom ook gespecialiseerd in artikel 13b Opiumwet bezwaarschriftprocedures. Dit zijn procedures tegen de gemeente wanneer de burgemeester gebruik maakt van de bevoegdheid tot het sluiten van woningen of lokalen bij het aantreffen van verdovende middelen. De Crom heeft in meerdere zaken succesvol geprocedeerd tot aan de hoogste rechter, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Ook vecht Sjanneke de Crom voor de belangen en rechten van levenslanggestraften in Nederland. In die hoedanigheid is zij lid van het Forum Levenslang.

Sjanneke de Crom strafrechtadvocaat in de media
met actuele strafzaken

Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Sjanneke de Crom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?