Anna Rus strafrechtadvocaat

anna rust advocaat

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat utrecht

“ Niet de verdenking maar de persoon staat bij mij centraal. ”

Mw. mr. Anna Rus studeerde strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Al tijdens haar studie zette Anna zich als vicevoorzitter van de strafrechtswinkel in voor mensen die in aanraking kwamen met het strafrecht. Als lid van de pleitcommissie van de studievereniging voor strafrecht en criminologie nam zij deel aan verschillende pleittrainingen, waar zij zich belangrijke vaardigheden al vroeg eigen maakte.

Direct na haar studie begon Anna haar carrière bij het parket van het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad der Nederlanden. Later was zij werkzaam als gerechtsjurist bij de Rechtbank Amsterdam binnen het commune strafrecht en voor de Internationale Rechtshulpkamer (IRK). Hierdoor heeft Anna een breed ontwikkelde kennis op het gebied van zowel Nederlands als Europees strafrecht en weet zij van het reilen en zeilen binnen de rechtspraak. Dat maakt dat Anna zaken vanuit alle mogelijke perspectieven kan beoordelen.

Sinds augustus 2023 maakt Anna onderdeel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Anna Rus strafrechtadvocaat in de media
met actuele strafzaken

Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam

Anna Rus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

  • Binnenkort online

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?