Tarieven - strafrechtadvocaat tarief

strafrecht advocaat tarieven

2. strafrecht advocaat tarief

3. tarieven strafrechtadvocaten

inkomen strafrechtadvocaat

strafrechtadvocaat kosten

kosten strafrecht advocaat

Onze tarieven zijn afhankelijk van de aard en omvang van de strafzaak. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende mogelijkheden:

Toevoeging

Indien uw inkomen onder een bepaalde inkomensgrens valt of indien uw voorlopige hechtenis is bevolen, kunt u in aanmerking komen voor toevoeging van een advocaat. In de volksmond wordt deze gefinancierde rechtsbijstand ook wel pro deo advocaat genoemd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

uurtarief

U betaalt (telkens) een voorschot en er wordt gedeclareerd op basis van een uurtarief dat in beginsel varieert tussen € 200,- en € 400,- exclusief BTW.

Vaste prijsafspraak

U betaalt vooraf één vast bedrag dat alle werkzaamheden dekt. U heeft dan geen onzekerheid over de hoogte van het uiteindelijk verschuldigde honorarium. Voor een politierechterszaak hanteren wij dan in beginsel een vast tarief van € 1000,- exclusief BTW en zonder reistijd. Voor een strafzaak bij de meervoudige strafkamer maken wij graag een passende prijsafspraak met u.

Resultaatafhankelijk uurtarief

U spreekt met de advocaat een honorarium af voor een gunstig resultaat en een lager honorarium indien het resultaat mocht tegenvallen. Let wel: dit is geen “no cure, no pay ”-afspraak.

Wij werken ook op basis van High Trust, de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en Rechtsbijstandverleners: