Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag.

Tarieven

1. tarieven strafrechtadvocaat tarief

2. tarief advocaat strafrecht tarieven

3. strafzaak tarieven advocaat tarief
Tarieven - strafrechtadvocaat tarief - Weening Strafrechtadvocaten

Onze tarieven zijn afhankelijk van de aard en omvang van de strafzaak. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende mogelijkheden:

Toevoeging

Indien uw inkomen onder een bepaalde inkomensgrens valt of indien uw voorlopige hechtenis is bevolen, kunt u in aanmerking komen voor toevoeging van een advocaat. In de volksmond wordt deze gefinancierde rechtsbijstand ook wel pro deo advocaat genoemd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uurtarief

U betaalt (telkens) een voorschot en er wordt gedeclareerd op basis van een uurtarief dat in beginsel varieert tussen € 200,- en € 280,- exclusief BTW.

Vast bedrag

U betaalt vooraf één vast bedrag dat alle werkzaamheden dekt. U heeft dan geen onzekerheid over de hoogte van het uiteindelijk verschuldigde honorarium. Voor een politierechterszaak hanteren wij dan in beginsel een vast tarief van € 1000,- exclusief BTW en zonder reistijd. Voor een strafzaak bij de meervoudige strafkamer maken wij graag een passende prijsafspraak met u.

Resultaat betaling

U spreekt met de advocaat een honorarium af voor een gunstig resultaat en een lager honorarium indien het resultaat mocht tegenvallen. Let wel: dit is geen “no cure, no pay ”-afspraak.

Wij werken ook op basis van High Trust, de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en Rechtsbijstandverleners: