Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Francoise Landerloo

francoise landerloo strafrechtadvocaat

jeugdstrafrecht advocaat

beste drugs advocaat strafrecht

beste advocaat 2023

“ Als zwijgen alleen niet voldoende is.. ”

Mw. Mr. Francoise Landerloo studeerde in 2002 strafrechtelijk af aan de Universiteit Maastricht op het onderwerp ” De advocaat bij het politieverhoor ”.

Tijdens haar studie was zij werkzaam als juridisch medewerkster bij een Maastrichts advocatenkantoor. Na haar beëdiging in 2002 kon zij bij dit kantoor meteen aan de slag als strafrechtadvocaat. In 2005 maakte zij de overstap naar het gerenommeerde strafrechtkantoor van mr. Corten, waar zij zich verder verdiepte in het strafrecht.

In 2003 won zij de internationale strafpleitwedstrijden te ‘s-Hertogenbosch. Van september 2005 tot en met december 2012 werkte zij als strafrechtadvocaat bij Corten Advocaten te Sittard. Mr. Landerloo staat inmiddels bekend als een ervaren strafrechtadvocate, die in de meest gecompliceerde zaken haar mannetje staat.

Sinds 1 januari 2013 maakt zij deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Francoise Landerloo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Francoise Landerloo
strafrechtadvocaat
in de media met actuele strafzaken
GEHACKTE CRYPTOCOMMUNICATIE: ‘VOOR LIJDELIJKHEID IS GEEN PLAATS MEER’

Sinds kort is er een lichtpuntje. Op 4 mei 2022 heeft de rechtbank Noord-Holland uitspraak gedaan in het onderzoek ‘Messina’ (ECLI:NL:RBNHO:2022:3844). Het lijkt erop dat deze rechtbank, na tomeloze inzet van (onder meer) Francoise Landerloo, er echt voor is gaan zitten, in tegenstelling tot collega-rechters in eerdere gevallen. De rechtbank zoekt de juridische diepgang en slecht enkele van de door het Openbaar Ministerie opgeworpen barrières.