Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Beroep RSJ

Weening strafrechtadvocaten beschikt over gespecialiseerde advocaten op het gebied van Beroep RSJ. Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Inhoudsopgave

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?
Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
Beroep RSJ strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

Beste strafrechtadvocaat voor Beroep RSJ 100% voor u klaar.

Een advocaat strafrecht voor uw Beroep RSJ?

In welke gevallen kunt u beroep instellen bij de RSJ?

Als gedetineerde kunt u tegen bepaalde beslissingen beroep instellen bij de RSJ. Dit is een beroepscommissie uit de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming. U heeft bijvoorbeeld een klacht ingediend over een beslissing van de gevangenisdirecteur en u bent het niet eens met de uitspraak van de beklagcommissie. Ook is het mogelijk dat u het oneens bent met de beslissing van de selectiefunctionaris op uw verzoek om (over)plaatsing of detentiefasering. Beroep bij de RSJ staat bovendien open indien u bezwaar heeft gemaakt tegen een beslissing van de selectiefunctionaris, maar u niet tevreden bent met de uitkomst van die bezwaarprocedure. Verder is beroep bij de RSJ onder meer mogelijk indien u het oneens bent met de beslissing over uw verlof of strafonderbreking.

Hoe kunt u beroep instellen bij de RSJ?

Indien u in beroep wilt bij de RSJ, dient u een beroepschrift op te stellen. Dit beroepschrift moet worden ingediend uiterlijk zeven kalenderdagen nadat u van de beslissing op de hoogte bent gesteld. Dit betekent dat u snel moet handelen. Indien uw beroepschrift te laat wordt ingediend, zult u vrijwel altijd niet-ontvankelijk worden verklaard. Daarnaast stelt de wet als eis dat uw beroepschrift ’met redenen omkleed’ is. Dit betekent dat uw beroep goed gemotiveerd moet zijn. Onze advocaten zijn ervaren op dit gebied en weten welke juridische argumenten kans van slagen hebben. Neemt u vrijblijvend contact op.

Waarom is het verstandig een advocaat in te schakelen bij het instellen van beroep bij de RSJ?

“ Perfect voorbereid op zitting. ”

De uitspraak van de RSJ is bindend. U kunt de uitkomst van deze procedure dus niet meer aanvechten. Indien u beroep wilt instellen bij de RSJ, doet u er dus verstandig aan spoedig contact op te nemen met een van onze strafrechtadvocaten. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden in uw zaak. Bovendien helpen wij u met het indienen van een juridisch onderbouwd beroepschrift binnen de beroepstermijn van zeven dagen. Door jarenlange ervaring in deze procedures weten wij hoe wij uw kansen op succes in deze procedure aanzienlijk kunnen vergroten. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen.

Voor Beroep RSJ een strafrecht advocaat gezocht?
Direct contact met een gespecialiseerde strafrecht advocaat op het gebied van Beroep RSJ?

Was dit artikel nuttig?

Onze strafrechtadvocaten
in de media met Beroep RSJ

Populaire verzoeken:
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.