Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag.

Verduistering

Inhoudsopgave

1. beste strafrechtadvocaat voor verduistering

2. advocaat strafrecht voor verduistering

3. strafzaak verduistering advocaat
Verduistering strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

Weening strafrechtadvocaten beschikt over gespecialiseerde advocaten op het gebied van verduistering. Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Wanneer is sprake van verduistering?

Degene die een goed op legale wijze in handen krijgt, maar het zich vervolgens ten onrechte toe-eigent, maakt zich schuldig aan verduistering. Wanneer dit ’op de werkvloer’ gebeurt, werkt dit strafverzwarend. De werknemer die voor zijn werk de bestelbus van zijn werkgever in beheer heeft en zich deze vervolgens onrechtmatig toe-eigent, maakt zich schuldig aan verduistering in dienstbetrekking.

Welke straf kunt u krijgen voor verduistering?

Naast een geldboete van ten hoogste €87.000 kan de rechter een gevangenisstraf opleggen van maximaal drie jaar. In geval van verduistering in dienstbetrekking, bedraagt de maximale gevangenisstraf vier jaar.
“ Snel en resultaatgericht. Zeer tevreden over de uitkomst. ”

Waarom is het verstandig een advocaat te nemen als u wordt verdacht van verduistering?

Een strafrechtelijke veroordeling voor verduistering kan grote gevolgen hebben voor uw toekomst. Niet alleen riskeert u een gevangenisstraf. Ook kunt u na veroordeling problemen ondervinden, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). U doet er daarom verstandig aan advies in te winnen van uw advocaat. Wij zijn deskundig op dit gebied en weten wat de beste verdedigingsstrategie is in uw strafzaak. Neemt u vrijblijvend contact op.

Heeft het OM u een strafbeschikking of transactievoorstel toegestuurd?

Indien de Officier van Justitie vindt dat u zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit, kan hij in bepaalde gevallen zelf een straf opleggen. U krijgt dan een transactievoorstel of strafbeschikking thuis gestuurd. Mogelijk wordt u zelfs uitgenodigd voor een OM-hoorzitting. In al deze gevallen riskeert u een strafblad. Mogelijk kan uw advocaat u helpen dit te voorkomen. U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verduistering strafrecht advocaat nodig?

Onze strafrechtadvocaten in de media met Verduistering