Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Verduistering

Weening strafrechtadvocaten beschikt over gespecialiseerde advocaten op het gebied van Verduistering. Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Inhoudsopgave

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?
Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
Verduistering strafrecht advocaat

1. beste strafrechtadvocaat voor verduistering

2. advocaat strafrecht voor verduistering
3. strafzaak verduistering advocaat

Wanneer is sprake van verduistering?

Degene die een goed op legale wijze in handen krijgt, maar het zich vervolgens ten onrechte toe-eigent, maakt zich schuldig aan verduistering. Wanneer dit ’op de werkvloer’ gebeurt, werkt dit strafverzwarend. De werknemer die voor zijn werk de bestelbus van zijn werkgever in beheer heeft en zich deze vervolgens onrechtmatig toe-eigent, maakt zich schuldig aan verduistering in dienstbetrekking.

Welke straf kunt u krijgen voor verduistering?

Naast een geldboete van ten hoogste €87.000 kan de rechter een gevangenisstraf opleggen van maximaal drie jaar. In geval van verduistering in dienstbetrekking, bedraagt de maximale gevangenisstraf vier jaar.
“ Snel en resultaatgericht. Zeer tevreden over de uitkomst. ”

Waarom is het verstandig een advocaat te nemen als u wordt verdacht van verduistering?

Een strafrechtelijke veroordeling voor verduistering kan grote gevolgen hebben voor uw toekomst. Niet alleen riskeert u een gevangenisstraf. Ook kunt u na veroordeling problemen ondervinden, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). U doet er daarom verstandig aan advies in te winnen van uw advocaat. Wij zijn deskundig op dit gebied en weten wat de beste verdedigingsstrategie is in uw strafzaak. Neemt u vrijblijvend contact op.

Heeft het OM u een strafbeschikking of transactievoorstel toegestuurd?

Indien de Officier van Justitie vindt dat u zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit, kan hij in bepaalde gevallen zelf een straf opleggen. U krijgt dan een transactievoorstel of strafbeschikking thuis gestuurd. Mogelijk wordt u zelfs uitgenodigd voor een OM-hoorzitting. In al deze gevallen riskeert u een strafblad. Mogelijk kan uw advocaat u helpen dit te voorkomen. U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor Verduistering een strafrecht advocaat gezocht?
Direct contact met een gespecialiseerde strafrecht advocaat op het gebied van Verduistering?
Was dit artikel nuttig?
Onze strafrechtadvocaten in de media met Verduistering
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.