Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

Op een oprit bij een huis in Sittard heeft zondagavond een schietpartij plaatsgevonden.

Een slachtoffer is met verwondingen aan het gezicht met spoed overgebracht naar het academisch ziekenhuis in Maastricht.
Agenten hebben een verdachte aangehouden voor de schietpartij op Aan het Broek, die rond kwart over zeven plaatsvond. De schietpartij vond plaats op de oprit van de verdachte. In de woning van de verdachte is een vuurwapen aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om het wapen waarmee geschoten is.

Conflict

Een deel van de straat Aan het Broek is afgesloten vanwege forensisch onderzoek. Er waren veel omstanders bij de afzetting. Buurtbewoners vertelden dat de bewoner zou hebben geschoten op een man die met een wapen verhaal was komen halen voor een ruzie.

Deze zou spelen tussen zijn kleindochter en de dochter van de bewoner, die werd aangehouden. De politie wil deze lezing niet bevestigen, maar wel dat de oorzaak van het conflict vermoedelijk in de relationele sfeer ligt. Het slachtoffer werd iets verderop aan de Westlandstraat met een schotwond in het gezicht aangetroffen.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Video: Slachtoffer met spoed naar ziekenhuis na schietpartij op oprit (Limburger.nl) 2020

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT
Send this to a friend