Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Verdachten (72 en 73) vrijgesproken van betrokkenheid bij moord pakketbezorger (23) (Telegraaf.nl)

Twee bejaarde mannen die werden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 23-jarige pakketbezorger Anas Hajji Abdulsalam in Amsterdam, zijn door de rechtbank vrijgesproken. Het Openbaar Ministerie eiste twee weken geleden nog een gevangenisstraf van achttien jaar tegen de 73-jarige Zeev J. en veertien jaar tegen de 72-jarige Lech T.

Het slachtoffer werd op 12 april 2021 dood aangetroffen in zijn bestelbus in Amsterdam Noord. Uit onderzoek bleek dat hij vier maanden lang voor zijn dood intensief was geobserveerd door de twee bejaarden.

De rechtbank vindt in tegenstelling tot het OM dat daarmee nog niet vaststaat dat de mannen wisten dat het slachtoffer zou worden vermoord. Zeev K. zag de pakketbezorger voor zijn ogen doodgeschoten worden tijdens zijn laatste observatie. De rechtbank gelooft zijn bewering dat hij niet wist dat dat stond te gebeuren.

De advocaat die de verdachte(n) in deze strafzaak bijstaat is:

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT

Bo te Baerts

STRAFRECHTADVOCAAT

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?