Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

S. gezien op stations Utrecht en Den Bosch

Geleen – De politie viel op dinsdag 4 maart de bovenwoning van de vriendin van S. aan de Raadhuisstraat in Geleen binnen, maar trof de man daar niet aan. Sinds die dag staat Gennaro S. als voortvluchtige in de politieregisters. Hij is wle gezien op de NS-stations van onder andere Utrecht en Den Bosch. De politie heeft bij de Nederlandse Spoorwegen beelden van de bewakingscamera’s van de stations opgevraagd.Gennaro S. verbleef de laatste tijd veel in Geleen, omdat zijn vriendin zwanger van hem was. De vrouw schonk een week voor de fatale caféruzie het leven aan dee dochter. Zijn vriend Stephan P., die als verdachte van doodslag op Loontjes in de cel zit, zou hem op carnavalszondag hebben overgehaald om mee de stad in te gaan. Advocaat Peer Szymkowiak van Stephen P. wilde gisteren niets zeggen over Gennaro S. en diens vermeende rol. Ook zijn kantoorgenoot Serge Weening die Paul S. bijstaat, de verdachte die als laatste werd opgepakt, wil niets zeggen over zaken ,, die mijn cliënt niet direcht aangaan.” De Persofficier van het parket in Maastricht wilde bevestigen noch ontkennen dat de politie zoekt naar S. Gennaro S. zou de man zijn die Fer Loontjes bij de ruzie, die de Geleendenaar het leven kostte, als eerste een vuistslag heeft gegeven bij een van de gokkasten in café ’t Vlaegelke. Fer Loontjes zou nadat hij uit het café was gewerkt door de groep mannen, onder wie waarschijnlijk ook S., weer naar binnen zijn gegaan. Daar zou hij Gennaro S. tegen zijn schenen hebben geschopt. Loontjes werd daarna binnen één minuut zodanig mishandeld, volgens getuigen ook met barkruk, dat hij bijna twee weken later aan zijn verwondingen overleed. Inmiddels is vastgesteld dat hij is gestorven door ‘botsende geweld op zijn hoofd’ waardoor een slagader in zijn schedel is gescheurd. Het slachtoffer had ook breuken in de oogkassen en in het voorhoofdsbot. Zijn lichaam zat bij de sectie vol bloeduitstortingen en verwondingen.

Politie en justitie hebben in de zaak-Loontjes zeven verdachten op het oog. Alleen Gennaro S. is tot nu toe uit handen van de opsporingsinstanties gebleven. Twee verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?