Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

DEN BOSCH – De echtgenote van de van corruptie verdachte provincie-ambtenaaris gisterochtend aangehouden. Ze wordt verdacht van heling en witwassen, zegt woordvoerder Wim de Bruin van het openbaar ministerie. De vrouw zit vast.

Haar advocaat Serge Weening spreekt er schande van en vindt dat justitie misbruik maakt van haar bevoegdheid: „Dit is een ongehoord pressiemiddel in de richting van haar man. Deze vrouw heeft drie kleine kinderen, onder wie een autistje.” Naast de 32-jarige vrouw uit Voerendaal zijn opnieuw drie medewerkers van wegenbouwer Janssen de Jong Infra aangehouden. Het gaat om een 52-jarige man uit Maasbracht (die na verhoor werd vrijgelaten), een 34-jarige inwoner van Landgraaf en een 37-jarige man uit Oirsbeek. Zij worden verdacht van omkoping van ambtenaren.

In totaal zijn er nu negentien verdachten in de corruptiezaak. Elf van hen zitten nog vast: zes ambtenaren, vier medewerkers van Janssen de Jong en de echtgenote van de provincie-ambtenaar.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Nu ook vrouw ambtenaar verdacht 2020

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT
Send this to a friend