Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Invordering rijbewijs na alcoholgebruik

Weening strafrechtadvocaten beschikt over gespecialiseerde advocaten op het gebied van Invordering rijbewijs na alcoholgebruik. Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Inhoudsopgave

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?
Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
Invordering rijbewijs na alcoholgebruik strafrecht advocaat

1. beste strafrechtadvocaat voor invordering rijbewijs na alcoholgebruik

2. advocaat strafrecht voor invordering rijbewijs na alcoholgebruik
3. strafzaak invordering rijbewijs na alcoholgebruik advocaat

Kan de politie uw rijbewijs invorderen als u rijdt onder invloed van alcohol?

Uw rijbewijs kan slechts onder bepaalde omstandigheden door de politie worden ingevorderd. Dit is onder meer het geval indien u met te veel alcohol in uw bloed achter het stuur kruipt. Voor beginnende bestuurders moet het dan gaan om meer dan 0,8 promille alcohol. Voor ervaren bestuurders ligt de grens op meer dan 1,3 promille alcohol. Daarnaast mag de politie uw rijbewijs invorderen indien u weigert mee te werken aan een alcoholonderzoek (blaastest of bloedonderzoek). Indien uw rijbewijs is ingevorderd, doet u er verstandig aan zo snel mogelijk actie te ondernemen om uw rijbewijs terug te krijgen.

Welke straf kunt u krijgen voor rijden onder invloed van alcohol?

Welke straf u kunt verwachten indien u wordt veroordeeld voor rijden onder invloed van alcohol, laat zich moeilijk in algemene termen beantwoorden. De straf is niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid alcohol in uw bloed, maar ook van welk voertuig u heeft bestuurd op dat moment. Daarnaast wordt gekeken naar of u eerder bent veroordeeld voor het rijden onder invloed. Indien u overmatig alcohol heeft genuttigd in combinatie met drugs en/of medicijnen werkt dit eveneens strafverzwarend. Indien u wilt weten welke straf u mogelijk kunt verwachten, kunnen wij u daarover informeren. Neemt u gerust vrijblijvend contact op.

“ 110% inzet voor mijn strafzaak. ”

Heeft u een advocaat nodig indien uw rijbewijs is ingevorderd wegens overmatig alcoholgebruik in het verkeer?

Vaak heeft de invordering van uw rijbewijs ingrijpende gevolgen. Wellicht bent u, net als velen, voor de uitoefening van uw werk aangewezen op het bezit van een rijbewijs. Het (tijdelijke) verlies van uw rijbevoegdheid kan voor een werkgever een reden zijn om u te ontslaan. Wij begrijpen dat voor u veel op het spel kan staan. Uw strafrechtadvocaat kan helpen uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Wij beoordelen of in uw strafzaak aan alle voorwaarden is voldaan om tot invordering van uw rijbewijs over te gaan. Onze specialisten belichten de omstandigheden van uw zaak op een wijze waarop de kans op succes het grootst is. Indien u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u een strafbeschikking ontvangen of bent u uitgenodigd voor een OM-hoorzitting?

Het Openbaar Ministerie kan er in sommige gevallen voor kiezen uw strafzaak niet aan een strafrechter voor te leggen, maar de zaak zelf af te handelen. U ontvangt dan een transactievoorstel of strafbeschikking. Het is ook mogelijk dat u wordt uitgenodigd voor een OM-hoorzitting. In het geval het Openbaar Ministerie uw zaak zelf afhandelt, loopt u het risico op een strafblad (Justitiële Documentatie). Bovendien kan de officier van justitie tijdens een OM-hoorzitting overgaan tot ontzegging van de rijbevoegdheid. U bent uw rijbewijs dan een aantal maanden kwijt. Onze specialisten kunnen deze nadelige gevolgen mogelijk voorkomen. Heeft u een strafbeschikking ontvangen of bent u uitgenodigd voor een OM-hoorzitting? U doet er verstandig aan in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen.

Voor Invordering rijbewijs na alcoholgebruik een strafrecht advocaat gezocht?
Direct contact met een gespecialiseerde strafrecht advocaat op het gebied van Invordering rijbewijs na alcoholgebruik?
Was dit artikel nuttig?
Onze strafrechtadvocaten in de media met Invordering rijbewijs na alcoholgebruik
Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.