Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Belegger zit vast in België voor wietteelt

LANDGRAAF – De 42 jarige Eric van den B., tot vorige jaar exploitant van hotel-restaurant Overste Hof in Landgraaf, zit al bijna drie maanden in een Belgische cel. Justitie in België verdenkt de failliete belegger ervan één van de exploitanten te zijn van een hennepplantage in een huis in Plombieres, net over de grens bij Vaals.Volgens zijn advocaat Serge Weening zijn in dat huis vijfhonderd hennepplanten aangetroffen. “Een naar Nederlandse maatstaven zeer beperkte hoeveelheid, waarvoor je hier echt de cel niet ingaat. En de betrokkenheid van mijn cliënt is mijns inziens niet vastgesteld.”

Van den B. zit van in de Lantingevangenis in Luik, volgens Weening de ‘Hel van België’. Als het aan de onderzoeksrechter ligt, blijft hij daar minstens nog een maand zitten. Het onderzoek loopt nog. Van den B. werd op 24 oktober aangehouden; een dag later volgde de arrestatie van een tweede persoon.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?