Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Advocaat: deze zaak duurde veel te lang

HEERLEN – Volgens advocaat Weening is in de afgelopen tijd zeventien keer aangifte gedaan.“Een van de beweerde slachtoffers heeft onlangs bekend dat hij een putdeksel door de ruit heeft gegooid. Ze hebben ook gedreigd hem op te wachten, dus hij kon vermoeden dat hem iets te wachten stond. Normaal ben je blij als je in vrijheid wordt gesteld, maar dat was bij mijn cliënt niet echt het geval.”

Weening, die de eigenrichting veroordeelt, vindt dat ook justitie blaam treft. “Acht maanden in de cel, terwijl hij volgens de uitspraak nul dagen vast hoeft te zitten. Het heeft veel te lang geduurd.” De raadsman verwacht dat de Heerlenaar grote moeite zal hebben om zijn leven weer op te pakken. “Hij is taxichauffeur, maar of het zo verstandig is om die baan in Heerlen weer uit te oefenen, is de vraag.”

De officier van justitie had twee weken geleden zeven jaar cel straf geëist. De rechtbank achtte het bewijs, dat bestond uit verklaringen van drie slachtoffers, te mager voor een veroordeling wegens seksueel misbruik.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?