Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Verdachten carnavalsmoord voor rechter

Maastricht – De zes Geleense verdachten van de doodslag op plaatsgenoot Fer Loontjes moeten op dinsdag 20 mei voor de rechter in Maastricht verschijnen. Het betreft een pro forma-zitting waarbij de zaak nog niet inhoudelijk wordt behandeld.
Het zestal wordt ervan verdacht gezamenlijk Fer Loontjes opzettelijk van het leven te hebben beroofd in café ’t Vlaegelke aan de Markt in Geleen op carnavalszondag. Loontjes werd zo zwaar mishandeld dat hij twee weken later in het ziekenhuis bezweek aan zijn verwondingen. De zes hebben Loontjes getrapt en geslagen en met een barkruk of ander hard voorwerp op zijn hoofd geslagen.

Hoofdverdachte Stephan P., eerder tot acht jaar cel veroordeeld voor de moord op de Geleense kastelein Tonie Kentjens, wordt er ook van verdacht op die bewuste carnavalszondag een aantal kogelpatronen en xtc bij zich te hebben gehad.

Lees ook over ons
strafzaken
:

De nieuwe pillenprinsen (panorama.nl)

Door knap speurwerk van de Amerikaanse FBI in samenwerking met Nederland is in Brabant een aantal kopstukken van een internationale drugsbende opgepakt. Wie zijn deze

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?