Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Verdachte Limburgse militair weer vrij (Crimewatcher.nl)

MAASTRICHT De 21-jarige militair uit Sittard, die in de cel zat op verdenking van het samen met een achttienjarige caissière in scene zetten van een roofoverval op een supermarkt in Born, is weer op vrije voeten. Dat bevestigt zijn advocaat Francoise Landerloo. Het duo werd woensdag 19 april opgepakt.

,,De rechter-commissaris in Arnhem zag wel nog ernstige bezwaren, maar er waren geen gronden meer om hem langer vast te houden”, aldus Landerloo. De militair wordt onder andere ook nog verdacht van vernieling. De verdachte vrouw uit Born werd niet voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Deze zaak kwam aan het rollen door informatie die binnen was gekomen bij het Team Criminele Inlichtingen van de politie. De vermeende overval zou op 30 december 2016 zijn gepleegd. De militair liep rond 15.00 uur de supermarkt aan de Kerkstraat in Born binnen en ging rechtstreeks op de kassa van vrouw af.

Hij riep dat het om een overval ging, waarop zij hem een geldbedrag gaf. Bij de militair thuis werden drie niet van echt te onderscheiden gasdrukwapens gevonden. Het onderzoek van de recherche in deze zaak is nog in volle gang.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?