Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Uitstel Hof in zaak slaappillen

LICHTENVOORDE – Er is nog steeds geen uitspraak in de zaak van de moeder uit Lichtenvoorde die haar tweejarige dochtertje in 2004 een overdosis van een slaapmiddel gaf.Op donderdag 29 juni was bij het gerechtshof in Arnhem de zitting in hoger beroep, die de hele middag en tot in de vooravond duurde. De toen 23 jarige moeder kon in 2004 de zorg voor haar kind niet aan en gaf het meermalen pillen van het slaapmiddel temazepan. In het ziekenhuis werd dit ontdekt. Tijdens de zitting van 29 juni jl. werd niet duidelijk hoe gevaarlijk het slaapmiddel temazepan is. Advocaat-generaal (officier van justitie) mr. G.J. de Haas kwam alleen met een Engelstalige uitdraai van een populaire site op internet, waaruit zou blijken dat het middel voor kinderen en oude mensen riskant is.

In de nieuwe zitting, waarvan de datum nog niet vaststaat, wordt of worden waarschijnlijk meer getuigen-deskundigen opgeroepen, die weten hoeveel gezondheidsschade het middel bij welke dosis bij een baby kan veroorzaken.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?