Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Twee nieuwe verdachten in zaak-Nijswiller

De 59 jarige man uit Nijswiller die eind oktober werd aangehouden op verdenking van moord op een 45 jarige Chinese, is gisteren vrijgelaten. Twee anderen, een man en een vrouw van Chinese afkomst, zijn nu in verband met de gewelddadige dood van hun landgenote opgepakt.
Volgens persrechter A. Rogier is het nog te vroeg om te stellen dat de man uit Nijswiller buiten elke verdenking staat: “Dat kun je niet zeggen zolang het onderzoek niet is afgerond.” Op welke manier het slachtoffer om het leven is gebracht, is niet bekendgemaakt. Haar stoffelijk overschot werd door een oogstende boer in een maïsveld gevonden.

Beide nieuwe verdachten verblijven illegaal in ons land, zeggen hun advocaten. De man is een week geleden aangehouden in Rotterdam en voor tien dagen in bewaring gesteld. De vrouwelijke verdachte, die al enkele jaren in Nederland verblijft, is dinsdag aangehouden en wordt vandaag voorgeleid. Volgens haar advocaat S. Weening woonde ze in het huis van de 59 jarige man in Nijswiller. Ze werkte als prostituee. Volgens Weening zijn beide nieuwe verdachten elkaars partner.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.