Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Twee jongens aangehouden in Brunssumse moordzaak

BRUNSSUM – De politie verdenkt twee jongens van 15 en 17 jaar uit Brunssum van betrokkenheid bij de dood van de 77 jarige invalide Arnold Vink uit de plaats. De jongens zijn vrijdagochtend aangehouden, meldde de politie Limburg Zuid vrijdag.De bejaarde man werd op 10 maart dood in zijn woning aangetroffen. De jongens zijn opgepakt na tips van getuigen. In de woningen van beide verdachten is huiszoeking gedaan. De verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld.

Volgens de Maastrichtse persofficier van justitie A. Rogier hebben beide jongens spullen uit de woning van Vink gestolen, en kwam de bejaarde man daarbij om het leven. Hoe dat precies is gebeurd, wilde hij niet zeggen.

Het is nog niet duidelijk of er ook een verband bestaat tussen een inbraak in de woning van het slachtoffer vijf dagen voor zijn dood. Bij die inbraak verdwenen een videorecorder en sieraden.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?