Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Persbericht inzake hoger beroep Thijs H.

Den Haag en Maastricht, 13 augustus 2020

 

Hoger beroep

Thijs H. is ten onrechte veroordeeld voor moord. Bovendien heeft de rechtbank Thijs ten onrechte deels zijn daden aangerekend. Het Pieter Baan Centrum heeft na uitgebreid en zorgvuldig onderzoek geconcludeerd dat hij volledig handelde onder invloed van een ernstige psychose. Thijs H. was volledig ontoerekeningsvatbaar. Hij gaat in hoger beroep.

 

Verdediging door Serge Weening en Job Knoester

Tijdens de procedure bij de rechtbank werd Thijs verdedigd door strafrechtadvocaten Serge Weening en Joost de Bruin. Laatstgenoemde verlaat de advocatuur. Joost de Bruin wordt officier van justitie. In hoger beroep wordt Thijs bijgestaan door strafpleiters Serge Weening en Job Knoester. Zij menen dat het vonnis van de rechtbank geen recht doet aan de omstandigheden waaronder Thijs tot zijn handelingen kwam. De strafpleiters vinden dat de rechtbank feiten verkeerd heeft geïnterpreteerd en zien het hoger beroep met veel vertrouwen tegemoet.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?