Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Mohamed ‘Kippie’ uit Maastricht drijft opsporing tot waanzin, maar wordt na acht maanden toch in de kraag gevat (Limburger.nl)

Maastricht – De politie is al sinds november vorig jaar op zoek naar Mohamed ‘Kippie’ H. (27) uit Maastricht en dinsdag is hij daadwerkelijk gearresteerd. Hij wordt verdacht van drugshandel en wapenbezit.

Justitie en advocate Francoise Landerloo bevestigen de arrestatie. Met die aanhouding is er een eind gekomen aan een voor justitie frustrerende zoektocht. Op 22 november is de politie binnengevallen op een woonboot aan de Stuwweg in Maastricht. Ze hopen daar Mohamed H. aan te treffen; op basis van vooronderzoek vermoedt de opsporing dat hij een drugslijn van Maastricht naar het Belgische Bilzen runt. De twintiger is echter niet aanwezig op de woonboot op het moment van de inval. Drie medeverdachten worden die dag wel gearresteerd.

De advocaat die de verdachte(n) in deze strafzaak bijstaat is:

Francoise Landerloo

STRAFRECHTADVOCAAT

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?