Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

De moeder van het driejarige jongetje dat vorig jaar in Vaals dood werd gevonden, wordt door justitie niet verder vervolgd. Dat heeft haar advocaat laten weten aan De Telegraaf.

De vrouw werd aanvankelijk kindermoord ten laste gelegd, wat later veranderde in zware mishandeling met de dood tot gevolg. De zaak tegen haar is nu echter geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.

Verdachte omstandigheden
Het jongetje overleed op 17 april 2014 onder verdachte omstandigheden in een woning in Vaals. Een dag later werd de moeder in Duitsland aangehouden.

In mei 2014 werd ze uitgeleverd aan Nederland. Eind juni vorig jaar werd de vrouw op vrije voeten gesteld, omdat justitie het niet nodig vond haar in afwachting van haar proces langer vast te houden.

In kelder
De vrouw zegt niets te weten over de dood van de jongen. Zij zou in de kelder zijn geweest, terwijl haar vriend boven was. Deze vriend pleegde niet veel later zelfmoord tijdens een achtervolging door de politie in België.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Moeder van dode peuter (3) Vaals niet vervolgd (1Limburg.nl) 2020

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT
Send this to a friend