Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag.

Man (19) opgepakt na ernstige mishandeling bij verkeersruzie op Buitenring (Limburger.nl)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

De politie heeft maandag een 19-jarige man uit Beekdaelen opgepakt voor betrokkenheid bij een ernstige mishandeling van een man tijdens een verkeersruzie.

Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt.

De mishandeling vond zondagmiddag 1 november plaats op de Buitenring ter hoogte van Nuth, vlakbij de afslag A76, na de rotonde in de richting van Nuth/Kerkrade. Een 40-jarige man uit Brunssum raakte daarbij zwaargewond. Het slachtoffer zal dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht zijn verhaal vertellen.

Midden op de weg

De verkeersruzie ontstond nadat twee auto’s haalden elkaar beurtelings inhaalden, waarna de bestuurders het op een gegeven moment met elkaar aan de stok kregen. Beide auto’s zijn midden op de weg gestopt.

Een kind van het slachtoffer, dat hierbij aanwezig was, verklaarde tegenover de politie dat er over en weer werd geschreeuwd. Vervolgens kreeg de 40-jarige man uit Brunssum klappen. Een getuige heeft een kleine rode auto zien wegrijden met daarin vermoedelijk drie personen. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Lees ook over ons: