Strafrecht advocaat Limburg

Strafrecht advocaat Limburg

Weening Strafrechtadvocaten Limburg

beste strafrechtadvocaat limburg

2. Een strafrecht advocaat voor al uw strafzaken in Limburg

Bent u opzoek naar de beste strafrecht advocaat kantoor in strafrecht advocaat Limburg? Wij zijn een team van deskundige strafrecht advocaten die u volledig bij kan staan.

Weening Strafrechtadvocaten is een ervarende strafrecht kantoor met meer dan 25 jaar ervaring gevestigd in advocatenkantoor Limburg aan de Wilhelminasingel 97, 6221 BH Maastricht Limburg.

Het advocatenkantoor Weening Strafrechtadvocaten valt onder bekende strafrechtadvocaten die keer op keer in de media komen.

Als strafrecht advocaten kantoor werken wij door heel Nederland. Indien u nou een strafrecht advocaat in strafrechtadvocaat Limburg zoekt of een strafrecht advocaat in Sittard? Wij zijn een flexibele strafrechtadvocaten kantoor.

De strafrecht advocaat(en) van Weening Strafrechtadvocaten staan verdachten in geheel Geleen bij.

Strafrechtadvocaat in Limburg staan verdachten bij in strafzaken.

De beste strafrechtadvocaat Limburg is transparant en duidelijk. Beste advocatenkantoren van Nederland onderscheiden zich door duidelijke taal. Ingewikkelde dossiers worden helder met u doorgenomen.

Ik ben op zoek naar hulp bij

Bent u wellicht in de regio van Hoensbroek, Utrecht of Maastricht op zoek naar een ervaren en deskundige strafrechtadvocaat om u bij te staan in uw strafzaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen hoe stressvol en verwarrend een strafzaak kan zijn en daarom bieden wij u graag de juridische steun en begeleiding die u nodig heeft.

Onze strafrechtadvocaten hebben jarenlange ervaring in het verdedigen van de rechten van onze cliënten in strafzaken. Wij staan altijd voor u klaar om uw zaak zorgvuldig te analyseren en u te voorzien van deskundig advies over de beste strategie om tot een succesvolle uitkomst te komen.

Neem gerust contact met ons op om uw zaak te bespreken en te zien hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke zaak. Ons team van toegewijde professionals zal er alles aan doen om u te helpen uw zaak met vertrouwen te benaderen.

Heeft u met spoed een strafrechtadvocaat nodig?

Door de omvang van ons kantoor is het in geval van spoed 24 uur per dag mogelijk te woord gestaan te worden door een strafrechtadvocaat. Bij spoedgevallen moet u denken aan een huiszoeking of doorzoeking van uw bedrijf door de politie of de FIOD of aan aanhouding door een opsporingsdienst.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64 of stuur een email →

Wij werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen van twee jaar geleden. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u een (geringe) eigen bijdrage. In bepaalde gevallen kunt u die eigen bijdrage (terug) krijgen in het kader van bijzondere bijstand.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64 of stuur een email →

Onze advocaten verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64 of stuur een email →

Strafrechtadvocaten in Limburg met een missie

Weening Strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat het kantoor steeds weer garant voor een gedegen verdediging.

Mr. Weening heeft jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur. Hij begon zijn carrière bij mr. Max Moszkowicz sr. Als laatste stagiaire van de grote meester legde hij in 2004 de basis voor het huidige kantoor. In de loop der tijd is het kantoor versterkt met advocaten die allen de kantoorvisie onderschrijven. Een visie waarbij het belang van de cliënt voorop staat, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op dit moment maken 8 advocaten deel uit van het in strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Weening Strafrechtadvocaten.

Het kantoor houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken, waardoor het op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Zaken worden tijdens wekelijks kantooroverleg door de behandelend advocaat besproken met de kantoorgenoten. Daardoor worden de belangen van onze cliënten niet alleen door een competente advocaat, maar door een deskundig team van strafrechtadvocaten behartigd. Het kantoor is betrokken bij spraakmakende strafzaken, maar of u nu verdacht wordt van fietsendiefstal of van moord, wij zien in elke zaak het belang van een goede verdediging.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Limburg →

Ik zoek een strafrecht advocaat in Limburg

We hebben voor elke strafzaak een deskundige strafrecht advocaat Limburg beschikbaar. We werken alleen op gebieden waarin we gespecialiseerd zijn.

Expertise

Onze advocaten zijn experts in het strafrecht en kunnen zowel personen als bedrijven helpen. We hebben veel kennis op het gebied van strafrecht. Weening strafrechtadvocaten biedt onder andere de volgende expertise.

Criminele organisatie advocaat

Een criminele organisatie is een groep mensen die samen misdrijven pleegt.

Lees verder »

Diefstal advocaat

Als iets gestolen is of als er is ingebroken zonder dreiging of geweld, kan een kleine misdaad zijn.

Lees verder »

Drugs advocaat

Drugsbezit is verboden voor zowel soft- als harddrugs. Handel, productie en smokkel zijn ook verboden.

Lees verder »

Economisch strafrecht advocaat

Hiermee worden de strafbare feiten bedoeld die zijn opgenomen in de Wet op de Economische Delicten (WED).

Lees verder »

Fiscaal strafrecht advocaat

Bij ernstige onregelmatigheden zoals fraude, kan fiscaal strafrecht van toepassing zijn.

Lees verder »

Fraude en witwassen advocaat

Witwassen is het verbergen van de illegale herkomst van geld uit verschillende soorten fraude.

Lees verder »

Geweld advocaat

Openlijke geweldpleging is groepsgeweld tegen personen of goederen.

Lees verder »

Mensenhandel advocaat

Uitbuiten van mensen voor persoonlijk gewin door middel van dwang, fraude, misleiding, geweld of machtsmisbruik.

Lees verder »

Moord & Doodslag advocaat

Moord is het opzettelijk beroven van iemands leven met voorbedachte raad. Anders is het doodslag.

Lees verder »

Ondernemingsstrafrecht advocaat

Strafzaken voor bedrijven en hun medewerkers, milieustrafzaken, fiscale en fraude- en corruptiezaken.

Lees verder »

Terrorisme advocaat

Terroristische misdrijven zijn misdrijven die gepleegd zijn met een terroristisch oogmerk.

Lees verder »

Uitingsdelicten advocaat

Overtredingen zoals verbale beledigingen, aanzetten tot haat en discriminatie, aanzetten tot geweld etc.

Lees verder »

Verkeersstrafrecht advocaat

Serieuze verkeers- en snelheidsovertredingen kunnen strafrechtelijke consequenties hebben.

Lees verder »

Wapens & munitie advocaat

Verbiedt het bezit van bepaalde wapens, inclusief het dragen, vervaardigen en overdragen ervan.

Lees verder »

Zeden advocaat

Seksueel misbruik, kindermisbruik en voorbereidende handelingen, zijn vormen van misdrijven.

Lees verder »

Actueel