Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

weening strafrechtadvocaten advocaten team 2023

Ik ben op zoek naar hulp bij

op zoek naar een strafrechtadvocaat voor uw strafzaak in hoensbroek, Utrecht, Maastricht?

Heeft u met spoed een strafrechtadvocaat nodig?

Door de omvang van ons kantoor is het in geval van spoed 24 uur per dag mogelijk te woord gestaan te worden door een strafrechtadvocaat. Bij spoedgevallen moet u denken aan een huiszoeking of doorzoeking van uw bedrijf door de politie of de FIOD of aan aanhouding door een opsporingsdienst.

Bel direct met een strafrechtadvocaat:

088 – 933 64 64

Wij werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen van twee jaar geleden. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u een (geringe) eigen bijdrage. In bepaalde gevallen kunt u die eigen bijdrage (terug) krijgen in het kader van bijzondere bijstand.

Bel direct met een strafrechtadvocaat:

088 – 933 64 64

Onze advocaten verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Bel direct met een strafrechtadvocaat:

088 – 933 64 64

Met onze kantoren in Dordrecht, Utrecht en Maastricht verlenen wij rechtsbijstand door heel Nederland. Vanuit ons centrale kantoor in Dordrecht kan een strafrechtadvocaat van u snel bezoeken. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging voor strafrechtadvocaten: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Zoek op

Strafrechtadvocaten in Dordrecht met een missie

Weening Strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat het kantoor steeds weer garant voor een gedegen verdediging.

Mr. Weening heeft jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur. Hij begon zijn carrière bij mr. Max Moszkowicz sr. Als laatste stagiaire van de grote meester legde hij in 2004 de basis voor het huidige kantoor. In de loop der tijd is het kantoor versterkt met advocaten die allen de kantoorvisie onderschrijven. Een visie waarbij het belang van de cliënt voorop staat, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op dit moment maken 9 advocaten deel uit van het in strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Weening Strafrechtadvocaten.

Het kantoor houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken, waardoor het op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Zaken worden tijdens wekelijks kantooroverleg door de behandelend advocaat besproken met de kantoorgenoten. Daardoor worden de belangen van onze cliënten niet alleen door een competente advocaat, maar door een deskundig team van strafrechtadvocaten behartigd. Het kantoor is betrokken bij spraakmakende strafzaken, maar of u nu verdacht wordt van fietsendiefstal of van moord, wij zien in elke zaak het belang van een goede verdediging.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. →

Actueel

1. Weening Strafrechtadvocaten Dordrecht

2. Een strafrecht advocaat voor al uw strafzaken in dordrecht

3. Weening Strafrechtadvocaten - advocaten kantoor dat enkel strafrecht behandelt in Dordrecht.​

Bent u opzoek naar de beste strafrecht advocaat kantoor in strafrecht advocaat Dordrecht? Wij zijn een team van deskundige strafrecht advocaten die u volledig bij kan staan.

Weening Strafrechtadvocaten is een ervarende strafrecht kantoor met meer dan 25 jaar ervaring gevestigd in advocatenkantoor Dordrecht aan de Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam.

Het advocatenkantoor Weening Strafrechtadvocaten valt onder bekende strafrechtadvocaten die keer op keer in de media komen.

Als strafrecht advocaten kantoor werken wij door heel Nederland. Indien u nou een strafrecht advocaat in strafrechtadvocaat Dordrecht zoekt of een strafrecht advocaat in Spijkenisse? Wij zijn een flexibele strafrechtadvocaten kantoor.

De strafrecht advocaat(en) van Weening Strafrechtadvocaten staan verdachten in geheel Vianen bij.

Strafrechtadvocaat in Dordrecht staan verdachten bij in strafzaken.

De beste strafrechtadvocaat Dordrecht is transparant en duidelijk. Beste advocatenkantoren van Nederland onderscheiden zich door duidelijke taal. Ingewikkelde dossiers worden helder met u doorgenomen.

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.