Strafrecht advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning van ervaren strafrecht advocaat Amsterdam? Wij staan voor u klaar!

Weening Strafrechtadvocaten is al meer dan 25 jaar actief in de strafrechtbranche en gevestigd in Amsterdam. Onze strafrechtadvocaten zijn bekend vanwege hun expertise en verschijnen regelmatig in de media.

Als vertrouwde strafrechtadvocaten werken wij door heel Nederland. Of u nu op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Amsterdam of Noord-Holland, wij zijn zeer flexibel.

Onze strafrechtadvocaten staan verdachten bij in heel Lelystad en in Heerlen in strafrechtzaken. Het kenmerk van de beste strafrechtadvocaat in Amsterdam is transparantie en duidelijkheid. Dit zijn onze kernwaarden. Wij nemen ingewikkelde dossiers met u door op een eenvoudige en heldere manier. De beste advocatenkantoren van Nederland zijn te herkennen aan hun duidelijke communicatie.

1. Weening Strafrecht advocaten Amsterdam

Strafrechtadvocaat Lelystad

Amsterdam strafrecht advocaten

2. Een strafrecht advocaat voor al uw strafzaken in Amsterdam

3. Weening Strafrechtadvocaten - advocaten kantoor dat enkel strafrecht behandelt in Amsterdam.​

Ik ben op zoek naar hulp bij

Als u op zoek bent naar een ervaren, bekwame en betrouwbare strafrecht advocaat Amsterdam, Hoofddorp of Haarlem, zoek dan niet verder! We begrijpen dat het geconfronteerd worden met een strafrechtelijke aanklacht een uitdagende en verwarrende ervaring kan zijn, en daarom staan we hier voor u klaar om u de juridische bijstand en begeleiding te bieden die u nodig heeft.

Onze strafrechtadvocaten hebben uitgebreide ervaring in het verdedigen van de rechten van onze cliënten in strafzaken. We zijn altijd bereid om uw zaak zorgvuldig te analyseren en u deskundig advies te geven over de beste strategie om een succesvol resultaat te behalen. Ons team van toegewijde professionals is erop gericht u te helpen uw zaak met vertrouwen aan te pakken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw zaak te bespreken en te zien hoe we u kunnen helpen met uw specifieke situatie. Ons team zal hard werken om u de ondersteuning en begeleiding te bieden die u nodig heeft om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Heeft u met spoed een strafrecht advocaat nodig in Amsterdam? Wij begrijpen hoe stressvol en urgent deze situaties kunnen zijn. Daarom hebben wij bij ons advocatenkantoor een team van ervaren strafrechtadvocaten beschikbaar om u 24 uur per dag te helpen. Of het nu gaat om plotselinge politie- of FIOD-inval of een arrestatie door een wetshandhavingsinstantie, wij zijn er om u door het juridische proces te leiden en u te voorzien van deskundig juridisch advies en vertegenwoordiging.

Ons uitgebreide team van strafrechtadvocaten zorgt ervoor dat we elke noodsituatie aankunnen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u onmiddellijke juridische bijstand nodig heeft. Om contact met ons op te nemen, kunt u ons rechtstreeks bellen op +31889336464 of ons online formulier invullen om een oproep van ons team aan te vragen. Wij bieden uitgebreid juridisch advies en begeleiden u door het juridische proces, waarbij wij uw rechten beschermen en ervoor zorgen dat uw zaak zo snel en efficiënt mogelijk wordt opgelost.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64
of stuur een email »

Bij ons advocatenkantoor begrijpen we dat juridische kosten snel kunnen oplopen, vooral als het gaat om strafrechtelijke verdedigingszaken. Daarom bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om samen te werken met een pro-deo strafrecht advocaat Utrecht. Dit betekent dat we werken op basis van gesubsidieerde juridische bijstand, wat kan helpen om een deel van de financiële last van onze cliënten weg te nemen.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde juridische bijstand, houden we rekening met uw inkomen en vermogen van twee jaar geleden. Op basis van deze informatie kunnen we uw geschiktheid voor dit type juridische bijstand evalueren. Als u in aanmerking komt, bent u alleen verantwoordelijk voor een symbolisch bedrag. Daarnaast kunnen er in sommige situaties verzoeken worden ingediend om deze kosten te dekken.

Als u met ons samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat onze ervaren advocaten u hoogwaardige juridische bijstand zullen bieden, ongeacht uw vermogen om te betalen. Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot gerechtigheid en we zijn toegewijd aan het vinden van de juiste juridische oplossing voor al onze cliënten.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64
of stuur een email »

Onze advocaten verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Bel vrijblijvend: 088 933 64 64
of stuur een email »

Strafrecht advocaten Amsterdam met een missie

Weening Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met een verschil – we geloven in het aanbieden van gepersonaliseerde, attente service aan onze cliënten. Ons team van toegewijde en ervaren specialisten in het strafrecht deelt deze passie voor het voldoen aan de behoeften van onze cliënten, zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Aan het hoofd van het team staat de heer Serge Weening, die meer dan een decennium ervaring heeft in het vakgebied, nadat hij zijn carrière begon als laatste stagiair die met de legendarische heer Max Moszkowicz Sr. werkte. Ons kantoor bestaat momenteel uit 10 getalenteerde advocaten die zich inzetten voor oplossingen die gericht zijn op de cliënt en voor het beste mogelijke resultaat voor elke strafzaak.

We specialiseren ons alleen in strafrecht en houden onszelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Onze wekelijkse kantoorvergaderingen zorgen ervoor dat alle zaken worden behandeld door een team van ervaren professionals. Hoewel we betrokken zijn geweest bij spraakmakende zaken, zijn we evenzeer toegewijd aan het bieden van de best mogelijke juridische ondersteuning voor cliënten die geconfronteerd worden met elke vorm van strafrechtelijke aanklacht, van kleine overtredingen tot ernstige strafbare feiten.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Amsterdam »

Ik zoek een strafrechtadvocaat Amsterdam

U kunt vertrouwen op ons team van deskundige strafrechtadvocaten voor elke strafzaak. Ons vakgebied beslaat enkel die gebieden waar we uitblinken.

Expertise

Vertrouw op onze strafrecht advocaten Amsterdam, die zich volledig gespecialiseerd hebben in alle aspecten van strafrecht. Zij staan klaar om zowel particulieren als bedrijven bij te staan en bieden uitgebreide en gespecialiseerde expertise op diverse gebieden. Bij Weening Strafrechtadvocaten kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service.

Criminele organisatie advocaat

Een criminele organisatie is een groep mensen die samen misdrijven pleegt.

Lees verder »

Diefstal advocaat

Als iets gestolen is of als er is ingebroken zonder dreiging of geweld, kan een kleine misdaad zijn.

Lees verder »

Drugs advocaat

Drugsbezit is verboden voor zowel soft- als harddrugs. Handel, productie en smokkel zijn ook verboden.

Lees verder »

Economisch strafrecht advocaat

Hiermee worden de strafbare feiten bedoeld die zijn opgenomen in de Wet op de Economische Delicten (WED).

Lees verder »

Fiscaal strafrecht advocaat

Bij ernstige onregelmatigheden zoals fraude, kan fiscaal strafrecht van toepassing zijn.

Lees verder »

Fraude en witwassen advocaat

Witwassen is het verbergen van de illegale herkomst van geld uit verschillende soorten fraude.

Lees verder »

Geweld advocaat

Openlijke geweldpleging is groepsgeweld tegen personen of goederen.

Lees verder »

Mensenhandel advocaat

Uitbuiten van mensen voor persoonlijk gewin door middel van dwang, fraude, misleiding, geweld of machtsmisbruik.

Lees verder »

Moord & Doodslag advocaat

Moord is het opzettelijk beroven van iemands leven met voorbedachte raad. Anders is het doodslag.

Lees verder »

Ondernemingsstrafrecht advocaat

Strafzaken voor bedrijven en hun medewerkers, milieustrafzaken, fiscale en fraude- en corruptiezaken.

Lees verder »

Terrorisme advocaat

Terroristische misdrijven zijn misdrijven die gepleegd zijn met een terroristisch oogmerk.

Lees verder »

Uitingsdelicten advocaat

Overtredingen zoals verbale beledigingen, aanzetten tot haat en discriminatie, aanzetten tot geweld etc.

Lees verder »

Verkeersstrafrecht advocaat

Serieuze verkeers- en snelheidsovertredingen kunnen strafrechtelijke consequenties hebben.

Lees verder »

Wapens & munitie advocaat

Verbiedt het bezit van bepaalde wapens, inclusief het dragen, vervaardigen en overdragen ervan.

Lees verder »

Zeden advocaat

Seksueel misbruik, kindermisbruik en voorbereidende handelingen, zijn vormen van misdrijven.

Lees verder »

Actueel