Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

‘Geen tbs voor moord op Osse vrouw’ (Brabants Dagblad)

DEN BOSCH/OSS – Het Openbaar Ministerie eist een gevangenisstraf én tbs voor de moord op de Osse Jacqueline Anthonijsz. Volgens de advocaat van de verdachte Ossenaar voldoet 15 jaar celstraf zónder tbs.

De 48-jarige Ossenaar die op 15 juni 2010 zijn 43-jarige ex-vrouw Jacqueline Anthonijsz doodstak, moet een celstraf van 15 jaar krijgen maar dan zónder tbs met dwangverpleging. Dat stelde advocate F. Landerloo woensdagmiddag bij het gerechtshof in Den Bosch. De rechtbank legde de Ossenaar in eerste aanleg een celstraf op van 10 jaar, naast tbs voor ‘doodslag’. Het Openbaar Ministerie was tegen dat vonnis in hoger beroep gegaan. Advocaat-generaal G. Munnichs vroeg om een gevangenisstraf van elf jaar en tbs voor ‘moord met voorbedachten rade’.

De Ossenaar leed volgens het Pieter Baan Centrum in 2010 aan een depressieve stoornis. De man kon het maar moeilijk verkroppen dat Anthonijsz van hem wilde scheiden. Op 15 juni stak de man twee grote kartelmessen in zijn broek en ging naar haar huis aan de Hertewissel in Oss, met de dood van de vrouw tot gevolg. Het OM sprak over een voorbereide moord. Uitspraak over veertien dagen.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?