Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Geen bewijzen voor ontucht bij PuberEnZo

MAASTRICHT – De oprichter-eigenaar van het Heerlense particuliere opvangbureau PuberEnZo is gisteren vrijgesproken van seksueel misbruik van zijn zorg toevertrouwde jongeren. Het openbaar ministerie had twee weken geleden zeven jaar geëist.Volgens de rechtbank kan het vermeende misbruik niet bewezen worden verklaard, omdat er geen ander bewijs voorhanden is dan de verklaringen van de drie slachtoffers. De 42 jarige taxichauffeur Marcel T. zelf ontkent de jongens te hebben misbruikt.

De rechtbank stelt dat “feiten als deze” doorgaans een grote impact hebben op alle betrokkenen. “Dat is in dit geval niet anders, zeker nu het gaat om seksueel misbruik dat zou zijn gepleegd door een volwassen man met aan zijn zorg toevertrouwde jongens.” Bij zedenzaken is het vaak zo dat slechts twee personen aanwezig zijn bij de seksuele handelingen, overweegt de rechtbank.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?