Serge Weening strafrechtadvocaat

weening advocaten

beste advocaat strafrecht

beste strafrechtadvocaat rotterdam

strafrechtadvocaat beste

Beste strafrechtadvocaat den haag

" Samen met u maak ik het verschil. "

Na haar middelbare school behaalde mr. Kallen de bachelor Rechtsgeleerdheid (cum laude) aan de Universiteit van Maastricht. Aansluitend volgde zij het Double Degree Programme Toga aan de Maas aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Binnen anderhalf jaar rondde Myrthe zowel de praktijkgerichte Togamaster als de master Strafrecht met een 8,2 gemiddeld af. Bij het verlaten van de universiteit was haar eerste publicatie reeds een feit. Haar masterscriptie over het gemoderniseerde Wetboek van Strafvordering werd in 2023 gepubliceerd in boekvorm. 

Tijdens haar studie vervulde Myrthe meerdere bestuursfuncties en deed zij praktijkervaring op. Zo was zij werkzaam bij de Wetswinkel waar zij juridisch advies verleende aan burgers uit Landgraaf en omstreken. Tevens nam zij deel aan het talentprogramma SummerCourt. Naast stages in de advocatuur, kreeg Myrthe een kijkje in de keuken bij het Openbaar Ministerie in Rotterdam. Aansluitend werkte ze bij het Arrondissementsparket Zeeland-West-Brabant als OM-griffier, waar ze zittingen voorbereidde en strafzaken beoordeelde. 

Door intensieve samenwerking met officieren van justitie is Myrthe op de hoogte van de gang van zaken binnen het Openbaar Ministerie. De praktijkervaring die Myrthe heeft opgedaan, past zij dan ook toe tijdens haar werkzaamheden. Daardoor is Myrthe in staat zaken vanuit verschillende perspectieven te beoordelen.

Na een stage bij ons kantoor, maakt Myrthe sinds 2023 deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten .

Myrthe Kallen strafrechtadvocaat in de media met actuele strafzaken
Strafrecht advocaat - landelijk werkzaam
Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?