Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Heling

Weening strafrechtadvocaten beschikt over gespecialiseerde advocaten op het gebied van Heling. Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Inhoudsopgave

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

1. beste strafrechtadvocaat voor heling

2. advocaat strafrecht voor heling

3. strafzaak heling advocaat
Heling strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

Wat is heling?

De wet kent drie soorten heling:

  1. U maakt zich schuldig aan schuldheling indien u een goed verwerft, voorhanden heeft of overdraagt terwijl u ten tijde van het verkrijgen van dat goed had moeten vermoeden dat het goed uit misdrijf afkomstig was.
  2. U maakt zich schuldig aan opzetheling indien u een goed verwerft, voorhanden heeft of overdraagt terwijl u ten tijde van het verkrijgen van dat goed wist dat het goed uit misdrijf afkomstig was.
  3. U maakt zich schuldig aan gewoonteheling wanneer u vaker goederen verwerft, voorhanden heeft of overdraagt waarvan u weet dat deze uit misdrijf afkomstig zijn. Anders gezegd: u maakt een gewoonte van het plegen van opzetheling.

Welke straf kunt u krijgen voor heling?

In geval van heling kan de rechter gevangenisstraf opleggen. Afhankelijk van welke soort heling bewezen wordt, varieert dat tussen één en zes jaar. Ook kan een geldboete opgelegd worden oplopend tot € 87.000.

“ Snel en resultaatgericht. Zeer tevreden over de uitkomst. ”

Waarom is het verstandig om een advocaat te raadplegen als u wordt verdacht van heling?

Wordt u verdacht van heling, dan is het verstandig in een zo vroeg mogelijk stadium advies in te winnen van een advocaat strafrecht. Met een veroordeling riskeert u niet alleen een gevangenisstraf. Ook na detentie kunt u hier nadelige gevolgen ondervinden, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een ervaren advocaat ziet in uw strafzaak mogelijk kansen om vrijspraak te bepleiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft het OM u een strafbeschikking of transactievoorstel toegestuurd?

Indien de Officier van Justitie van mening is dat u zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit, kan hij in bepaalde gevallen zelf een straf opleggen. U ontvangt dan een transactievoorstel of strafbeschikking. Het is ook mogelijk dat u wordt uitgenodigd voor een OM-hoorzitting. U loopt in al deze gevallen het risico op een strafblad. U doet er daarom verstandig aan om in een zo vroeg mogelijk stadium een advocaat te contacteren. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heling? Klik hier voor advocaat strafrecht

Direct contact met een gespecialiseerde strafrecht advocaat op het gebied van Heling?

Was dit artikel nuttig?

Onze strafrechtadvocaten in de media met Heling