Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Enkelen ook verdacht van eerdere mishandeling

Vier van de zeven mannen die worden verdacht van de doodslag op Fer Loontjens worden – samen met twee anderen – tevens verdacht van betrokkenheid bij een eerdere, zware mishandeling op de Markt in Geleen, in juni 2007.In de nacht van 9 op 10 juni werden twee mannen geslagen en getrapt. Eén van hen moest in comateuze toestand naar het ziekenhuis worden vervoerd; de tweede hield er een verbrijzelde schouder aan over. Voor de recherche was het geweld op carnavalszondag 3 februari 2008 aanleiding om opnieuw naar die ‘oude’ mishandeling te kijken. De hoofdverdachte in de zaak-Loontjens, Stephan P., zou ook hierbij betrokken zijn geweest. Eerder kreeg de politie geen grip op deze zaak, omdat getuigen bleven zwijgen uit angst voor de dadergroep.

Het openbaar ministerie wilde beide zaken gelijktijdig behandeld zien, maar de rechterbank heeft besloten ze afzonderlijk, na elkaar te behandelen.

Wanneer de verdachten van de mishandeling in juni vorige moeten voorkomen, is nog niet bekend.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?