Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Eigenaren na brand vast door vondst xtc-lab

MAASTRICHT – Een 51 jarige leraar bouwtechniek van het Eijkenhagencollege in Landgraaf is gisteren door de politierechter in Maastricht vrijgesproken van ontucht met een 14 jarige leerlinge.Volgens het meisje heeft de man haar betast in de schaamstreek, maar hij ontkent dat: “Zij wil mij een hak zetten”, vertelde de man politierechter Van den Acker. Waarom zij dat zou willen, wist hij ook niet: “Misschien omdat ik soms wat streng ben en vind dat ze in de werkplaats hun werkkleding aan moeten.”

De moeder van het meisje deed aangifte. Omdat er een getuigen waren die haar verhaal konden staven, zag officier van justitie Heemskerk zich genoodzaakt vrijspraak te vragen. Daar sloot advocaat Weening van de leraar zich bij aan. Ook de politierechter moest uiteindelijk vaststellen dat “er niets ligt wat de aangifte van het meisje bevestigt.”

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?