Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag.

De laatste beats van rapper Rel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Op zondagavond 8 november 2009 ligt de Antilliaan Jason B. (26) in alleen zijn onderbroek te slapen op de sofa in de woonkamer van zijn huis aan de Annie M.G. Schmidthof in Hoogezand. Hij woont hier met zijn vriendin Gea, maar zij is niet thuis. Hij is bij het tv-kijken in slaap gevallen.

Om een uur of twee wordt er aan de deur gebeld. Jason doet de deur een beetje open en ziet een Antilliaanse jongen staan die hij wel kent, Cliff, uit het tegen Hoogezand aange­plakte gehucht Foxhol. Hij hoort hem iets zeggen als: “Ik wil geen ruzie.” Maar op het­zelfde moment stormen drie of vier andere jongens met bivakmutsen op naar binnen en vallen hem aan. Hij krijgt een klap op zijn hoofd, in de halfdonkere gang ontstaat een vechtpartij. Jason hoort dat er iets op de grond valt, op de tast pakt hij het op: het is een pistool. Hij vuurt daar­mee vijf of zes kogels af in de richting van zijn belagers. Hij hoort iemand “Oe!” roe­pen en ziet hem achterover vallen. Maar de jongen krab­belt weer overeind, samen met de anderen vlucht hij door de voordeur.

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Lees ook over ons: