Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Buurjongen bekent ‘pantoffelmoord’

BRUNSSUM – De zeventienjarige buurjongen van Arnol Vink 77 uit Brunssum heeft bekend de bejaarde man te hebben doodgestoken. Vink zou zich tegen zijn overvallers, die mogelijk uit waren op zijn pincode, hebben willen verdedigen met een mes. De zeventienjarige pakte dat af en stak op hem in. Dat blijkt uit diverse betrouwbare bronnen. In de ‘pantoffelmoord’-zaak (Arnold Vink droeg slechts één pantoffel toen hij op 10 maart dit jaar werd gevonden; de andere is spoorloos) zijn vier Brunssumers aangehouden: één jongen van 15, twee jongens van 17 en een man van 22 jaar.De zeventienjarige buurjongen- die enkele deuren bij de man vandaag woonde- zou op 5 maart in zijn eentje bij Vink hebben ingebroken. Hij zou toen op een bankafschrift hebben gezien dat de bejaarde Brunssumer een behoorlijke bedrag op zijn rekening had staan. Reden voor hem om enkele dagen later, samen met drie vrienden, terug te gaan.

Met zijn 22 jarige medeverdachte zou de buurjongen gemaskerd de woning van Wink zijn binnengegaan, terwijl de beide andere buiten stonden. Vink zou meteen zijn gaan gillen en een mes hebben gepakt. De zeventienjarige nam dat af.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?