Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

BRUNSSUM – Ook de twee verdachten die zondagavond zijn aangehouden zitten vast. Of dat rechtmatig is, moet de rechter-commissaris binnen drie dagen bekijken. Alle vier verdachten zitten in beperkingen, wat inhoudt dat zij geen contact met de buitenwereld mogen hebben. Advocaat P. Szymkowiak van deze 17 jarige wil daarom helemaal niets zeggen.

“Het is een minderjarige verdachte en het betreft een heel precaire zaak.” Advocaat R. Corten van de 22 jarige verdachte wil evenmin reageren. Het OM verdenkt het viertal ervan 5 maart in de woning van Arnold Vink aan de De Ruyterstraat in de wijk Egge te hebben ingebroken. Zijn lichaam werd op 10 maart in zijn huis gevonden. Justitie vermoedt dat dezelfde vier jongens voor 10 maart zijn teruggegaan naar de woning en de bewoner toen hebben gedood. Op welke manier de bejaarde man om het leven is gebracht, wil justitie niet zeggen.

Send this to a friend