Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

VALKENBURG – In het onderzoek naar de loverboyaffaire in Valkenburg heeft de politie al zeker tien mannen verhoord. Zij zouden in een hotel betaalde seks hebben gehad met een zestienjarig meisje.

Dat hebben drie Limburgse advocaten, die één of meer verdachten bijstaan, bevestigd tegenover Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad. Ze zeggen dat van hun cliënten niemand in verzekering is gesteld.

Het zou in alle gevallen gaan om mannen van wie vaststaat dat ze én telefonisch contact hebben gehad met de tiener én de eerste helft van oktober in Valkenburg zijn geweest. De 21-jarige Armin A. uit Heerlen zou toen als loverboy het meisje aan zeker tachtig mannen tegen betaling hebben aangeboden.

Het bewijs dat de mannen in of in de buurt van hotel Botterweck, waar de affaire zich heeft afgespeeld, zijn geweest haalt de recherche uit gegevens van zendmasten voor gsm-verkeer.

Send this to a friend