Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Verkeersruzie: kind gewond door ketting en rondvliegend glas (1limburg.nl)

Bij een verkeersruzie tussen een automobilist en een brommerrijder is vorige maand een peuter gewond geraakt. Het kind kreeg een zware ketting en rondvliegend glas tegen zijn hoofd, toen de boze brommerrijder een autoruit insloeg.

Het voorval vond op 10 juli plaats bij parkeergarage de Groeet Genhei in Heerlen. De politie is op zoek naar de dader en heeft bewakingsbeelden vrijgegeven waarop de man te zien is.

Over het hoofd
De bestuurder van de auto zag rond 12:30 uur bij het verlaten van de parkeergarage de brommer over het hoofd. “Daarop ontstond een hevig verkeersruzie waarbij stevige woorden werden gewisseld”, vertelt de politiewoordvoerder.

Zwaar kettingslot
Plotseling pakte de bestuurder van de brommer een kettingslot uit zijn koffer en sloeg daarmee de achterruit van de auto kapot. Achter de ruit zat een peuter die het rondvliegende glas en de zware ketting tegen zijn hoofd kreeg.

De verdachte sloeg direct op de vlucht, terwijl de familie met spoed hun gewonde kind naar het ziekenhuis bracht.

Grote impact
“Het voorval heeft nog steeds grote impact op de twee kleine kinderen die in de auto zaten. Daarom willen we de dader zo snel mogelijk pakken”, zegt de woordvoerder. De politie heeft beelden van bewakingscamera’s gepubliceerd waarop de brommerrijder zichtbaar is. De man sprak met een Frans accent.

https://www.1limburg.nl/verkeersruzie-kind-gewond-door-ketting-en-rondvliegend-glas?utm_source=facebook_1limburg&utm_medium=social_media&utm_campaign=facebook_clicks&utm_content=verkeersruzie-kind-gewond-door-ketting-en-rondvliegend-glas

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?