Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Verdachte moorden Bikostraat wijst zijn dealer aan als de dader

Bosschenaar probeert op de valreep zijn partner te ontlasten.

DEN BOSCH – De 44 jarige Den Boscchenaar die tot achttien jaar gevangenisstraf is veroordeeld wegens doodslag op Ad van Boxtel (64) en moord op diens gehandicapte huisgenote Karin Simons (34) heeft gisteren zijn drugsdealer aangewezen als de dader.De Bosschenaar heeft zich 2,5 jaar beroepen op zijn zwijgrecht. op de vlagreep, vrijdag sluit het hof de behandeling in hoger beroep, legde hij alsnog een verklaring af. Hij meende daarmee zijn partner (37) te kunnen ontlasten. Die is eveneens tot achttien jaar veroordeeld. De rechtbank achtte bewezen dat het verslaafde stel Van Boxtel in zijn woning aan de Steve Bikostraat in Den Bosch om het leven heeft gebracht en daarna diens huisgenote heeft gewurgd in hun auto. Haar stoffelijke overschot werd gevonden in Kerkwijk.

De Bosschenaar vertelde gisteren dat zijn partner lag te slapen in een door hen gekraakte caravan toen zijn dealer hem belde en vroeg naar de omgeving van de Bikostraat te komen. De dealer bleek toen de moorden al gepleegd te hebben, aldus de Bosschenaar. Voorzitter Tuijn toonde hem daarop een foto van een bewakingscamera van een benzinestation waar de vrouw te zien is. Die foto is gemaakt op een tijdstip dat de vrouw volgens haar partner lag te slapen.

Daarmee viel meteen de bodem uit onder de beschuldiging aan het adres van de dealer.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?