Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

SPAUBEEK – De rechtszaak tegen een 23-jarige man uit Schinnen, die wordt verdacht van het gooien van een betonblok vanaf een viaduct op de A76, is uitgesteld. De zitting zou oorspronkelijk gisteren plaatsvinden, maar volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM)is er nog aanvullend technisch onderzoek nodig om de zaak rond te krijgen. Pas daarna kan de zaak volgens hem inhoudelijk worden behandeld. De feiten dateren al van 5 februari 2011. Vroeg in de morgen kwam toen een automobilist uit Vlaardingen aanrijden en op dat moment werd een blok beton vanaf de viaduct gegooid.

De man uit Schinnen wordt er tevens van verdacht op 13 februari 2011 te Spaubeek een (ander) betonblok gestolen te hebben en daarmee, onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs, naar een autosnelwegviaduct te zijn gereden. Op die 13 de februari werd de man ook voor het eerst aangehouden door de politie. Wanneer de onderzoeken klaar zijn en de man voor moet komen is op dit moment nog niet bekend.

Send this to a friend