Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Tot zes jaar geëist voor overvallen in Vlissingen en Oost-Souburg (PZC)

MIDDELBURG – Voor de rechtbank in Middelburg zijn dinsdag celstraffen geëist tot zes geëist tegen mannen die verdacht worden van het plegen van overvallen in Oost-Souburg en Vlissingen.

Tegen een 24-jarige man uit Oost-Souburg eiste de officier van justitie zes jaar. Twee manen uit Almere, respectievelijk 30 en 33, hoorden een gevangenisstraf van vier jaar eisen.

Het drietal wordt verdacht van de overval die op 12 juni 2009 werd gepleegd op de telefoonwinkel Phone Home aan de Scheldestraat in Vlissingen en van de overval op de Aldi in Oost-Souburg op 23 december 201o. De drie verdachten ontkennen iets met deze zaken te maken te hebben. Een van de raadsmannen vond dat de officier van justitie niet ontvankelijk was wegens het verdwijnen van ontlastend bewijsmateriaal. Dat betreft beelden van een bewakingscamera bij de genoemde telefoonwinke. De rechtbank doet dinsdag 4 september uitspraak.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?