Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

ROERMOND/MOLENHOEK – Een fysiotherapeut in Molenhoek die in 2010 in totaal 38 dagen heeft vastgezeten nadat een patiënte hem van ontucht had beschuldigd, komt niet meer voor de strafrechter. Het Openbaar Ministerie in Roermond heeft de zaak tegen hem vorige maand geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Een woordvoerder heeft dat gisteren desgevraagd gezegd. De vrouw zei dat ze alleen klachten aan haar enkel en knie had, maar dat de fysiotherapeut uit Molenhoek drukpuntmassage uitvoerde rondom haar schaamstreek. De beschuldigde man heeft deze aantijgingen altijd ontkend.

Zijn advocaat Serge Weening heeft inmiddels om een schadevergoeding gevraagd. Het gevraagde bedrag ligt hoger dan de standaardvergoeding voor onterechte hechtenis, omdat de fysiotherapeut door de verwikkelingen inkomsten is misgelopen.

De raadsman noemde het gisteren spijtig dat het Openbaar Ministerie een zaak niet beter uitzoekt voordat iemand lang wordt opgesloten.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Therapeut niet voor rechtbank (Limburger) 2020

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT
Send this to a friend