Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Rapper verdacht van loverboyrol (Telegraaf.nl)

ROERMOND – De bekende rapper Jay Zakelijk wordt ervan verdacht als loverboy meerdere vrouwen jarenlang onder dreiging van geweld te hebben uitgebuit door ze onder andere in de seksindustrie te laten werken.

Daarnaast zou de achttienjarige Roermondenaar ook een veertienjarig meisje seksueel hebben misbruikt. Dat blijkt uit onderzoekinformatie, waarover De Telegraaf beschikt.

Jay Zakelijk, wiens echte naam Justin P. is, palmde volgens justitie zijn slachtoffers in, waarna hij ze dwong om als prostituee in ons land, België en Duitsland te gaan werken. De vele duizenden euro’s die de vrouwen uit onder andere Amersfoort en Zwolle hiermee verdienden, moesten ze bij ’loverboy’ P. onder dreiging van geweld en chantage met een seksfilmpje inleveren.

De Limburgse rapper zorgde er volgens de opsporingsdiensten voor dat de meisjes afhankelijk van hem werden. Ze stopten met school, raakten geïsoleerd van hun familie en lieten een tattoo met zijn voornaam op hun lichaam zetten. Een van zijn slachtoffers raakte daarnaast zwanger van P., waarna zij een abortus pleegde.

Françoise Landerloo, advocate van Justin P., bevestigde gisteren de aantijgingen aan het adres van haar cliënt. „Van mensenhandel en gedwongen uitbuiting is volgens mij echter geen sprake. Mijn cliënt is een populaire rapper, dat vonden die meisjes blijkbaar interessant”, aldus de Maastrichtse strafpleitster.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?